Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yıldız Entegre, Çek, Seç, Uygula Ödüllü Uygulamasını Yeniledi

Artırılmış gerçekliği orman ürünlerine sektörüne taşıyarak, “Çek Seç, Uygula!” teknolojisiyle Türkiye’de bir ilke imza atan Yıldız Entegre, uygulamasının yeni versiyonunu yayına aldı.

yapi.com.tr
Yıldız Entegre, Çek, Seç, Uygula Ödüllü Uygulamasını Yeniledi

Yıldız Entegre, 2020 yılı içerisinde sektöre kazandırdığı “Çek, Seç, Uygula!” teknolojisiyle, Türkiye’de artırılmış gerçekliği parke seçim sürecine entegre eden şirket, mobil uygulamasına eklediği yeniliklerle kullanıcı deneyimini farklı bir seviyeye taşıyor. Yıldız Entegre’nin yeni versiyon uygulamasında sanal showroomda yeni sahne seçenekleri ve yakınlaştırma özelliği, sanal showroom QR kod optimizasyonu ile sanal showroomda kullanılan ürünlerin pdf formatında indirilip paylaşılabilmesi başlıca yeniliklerden. Ayrıca uygulamayı ilk kez telefonuna indirenler için interaktif eğitim gibi özellikler de yeni versiyonda yer alıyor.

"Farklı Parkeler Zeminde Görüntülenebiliyor"

Yıldız Entegre uygulaması, kullanıcılar için çok sayıda özelliği bünyesinde barındırıyor. Kullanıcılar, Türkiye’de bir ilk olan “Çek Seç Uygula” teknolojisini kullanarak hangi parkenin hangi odada nasıl duracağını dijital ortamda anında görerek daha kolay seçim yapma imkânı buluyor. Hem ev hem de ofis tasarımlarında kullanılabilecek uygulama kapsamında kullanıcılar, parke değişimi düşündükleri mekanların fotoğraflarını çektikten sonra bu fotoğrafları Yıldız Entegre mobil aplikasyonu ya da Yıldız Entegre internet sitesindeki “Çek, Seç, Uygula!” bölümüne yüklüyor. Sisteme yüklenen fotoğraflar üzerinden, kullanıcılar VarioClic ve TerraClick ürün grubundaki model ve renk seçeneğinde parkeleri odalarının zemininde görebiliyor, model ya da renk tercihlerini de zevklerine ve odanın uyumuna göre yapabiliyor.

Uygulamada bulunan “Sen Tasarla” bölümünde ise kullanıcılar sıfırdan kendi tasarımlarını yapabiliyor ve beğendikleri Yıldız Entegre panel, parke ve kapı modellerini uygulayabiliyor. Ayrıca sanal showroomlarda hazır oda tasarımları içerisinde yine kendi seçtikleri panel, parke ve kapı modelleriyle kendi tasarımlarını hazırlayabiliyorlar. Hazırlanan bu tasarımların QR kod aracılığıyla farklı cihazlarda kullanılabilmesi de sunulan bir diğer önemli özellik. 

"Artırılmış Gerçekliği Uygulayan İlk Şirket Olduk"

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yıldız Entegre Satış, Pazarlama ve İhracat Direktörü Selçuk Ormancı, “Çek, Seç, Uygula!” teknolojisiyle sektörde bir ilke imza attıklarının altını çizerken, “Sektörde fark yaratmanın yolunun dijital dönüşümden geçtiğinin bilincinde olan bir şirket olarak, dijital alandaki varlığımızı her geçen gün artırmaya devam ediyoruz. Bir yandan üretim süreçlerimizi geliştirirken bir yandan da pazarlama alanında müşteri deneyimini güçlendirecek adımlar atıyoruz. Artırılmış gerçekliğin sektörümüzdeki öncü uygulaması konumunda bulunan “Çek, Seç, Uygula!” da bizim bu alandaki önemli projelerimizden biri. Gerek sektör profesyonellerinden gerekse kullanıcılardan aldığımız olumlu geri dönüşler sonrasında, “Çek, Seç, Uygula!” ile birlikte Yıldız Entegre uygulamamızı da kullanıcı deneyimini daha da yukarı çekecek şekilde yeniden ele aldık. Yıldız Entegre uygulamasıyla, tüm kullanıcıların tercih süreçlerinin iyileştirilmesini ve dijital ortam sayesinde tüketicilerin daha satın alma yapmadan hayallerindeki ürünü evlerinde uygulamalı olarak görebilmesini hedefliyoruz” dedi.

"Uygulamaya Gelen Yeni Özellikler Neler?"

5 yeni sahne seçeneği: 10 adet sanal sahneye 5 adet yeni tasarım eklendi. Kullanıcılar artık daha geniş bir alanda beğendikleri dekorları kombinleme imkanına sahip olacak.

Sanal Showroom Yakınlaştırma Özelliği: Sanal sahneler üzerinden ürünleri deneyen kullanıcılar, sahneleri yakınlaştırma seçeneğiyle ürünleri yakından inceleyerek, ürün dekorlarını yakından görebilme imkanına sahip olacaklar.

Sanal Showroom QR Kod Optimizasyonu: Bilgisayar üzerinden sanal showroomu deneyimleyen kullanıcılar, oluşturulacak QR Kod sayesinde tasarladığı sahnesine telefonundaki mobil uygulama üzerinden kaldığı yerden devam etme imkanına sahip olacak.

Sanal showroomda kullanılan ürünlerin pdf formatında indirilip paylaşılabilmesi: Sanal odalardan birisini seçen kullanıcılar, odasını istediği şekilde tasarladıktan sonra kullandığı ürünleri kayıt altına tutan pdf dosyasını indirebilecek. Bu sayede kendi bulunduğu mekanlarda ilgili ürünü kullanmayı tercih ederse ürün bilgilerine pdf üzerinden kolayca ulaşım imkanına sahip olacak. Bu özellikle hayal edip tasarladığı ürünü kolayca usta ya da bayisiyle paylaşıp ürün tedariğini sağlayabilecek.

Yıldız Entegre uygulamasını ilk indirenler için interaktif eğitim: Uygulamayı ilk defa indirenler için uygulamada hangi özelliklerin olduğunu anlatan interaktif eğitim senaryosu ile bilgilendirme yapılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yildiz-entegre-cek-sec-uygula-odullu-uygulamasini-yeniledi_184858.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!