Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yine Kaldırım Çilesi

Dikmen’de lüks binalar arasında yürüyecek yolu olmayan insanlar, parkların bakımsızlığı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Kaldırımların kenar taşlarının olmamasının yanısırabazı bölümlerde hiç kaldırım taşı olmaması yürümeyi zorlaştırıyor. Caddelerde yürümenin zorluklarına değinen mahalle sakinleri, Akpınar Mahallesi’nin ve ara sokakların

Hürriyet Gazetesi
Yine Kaldırım Çilesi

Dikmen’de lüks binalar arasında yürüyecek yolu olmayan insanlar, parkların bakımsızlığı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor.

Kaldırımların kenar taşlarının olmamasının yanısırabazı bölümlerde hiç kaldırım taşı olmaması yürümeyi zorlaştırıyor. Caddelerde yürümenin zorluklarına değinen mahalle sakinleri, Akpınar Mahallesi’nin ve ara sokakların yaşanılası özelliklerini yitirmeye başladığını vurguladı.

İnşaat çalışmaları nedeniyle yıllar önce kazılan asfaltın yerine yenisinin yapılmamasından şikayet eden mahalleli ise, belediyeye verdikleri dilekçelerin dikkate alınmamasından yakınıyor.

Ara sokaklar felaket

Caddenin içler acısı halinin ardından, ara sokaklara girip bakıldığında asfaltsız yollar dikkat çekiyor. Bakımsız, toz toprak içinde olan ara sokaklar, vatandaşların yürümesini imkansız kılıyor. Mahalle muhtarı İsmail Tarhan yaşanan sorunların saymakla bitmeyeceğini vurgulayarak şunları anlattı:

"Yıllardır caddelerin sorunlarından yakındık. Kimse üstüne düşeni yapmadı. Yapmadığı gibi sonunlara çare olmak isteyenlerin yanında da olmadılar. Kaldırımsız caddelerde yürümek, dolaşmak neredeyse imkansız. Yollar dört yıldır yapılmayı bekliyor. Kaldırım deseniz eser yok. Burası Ankara’nın en işlek yollarından birisi oldu. Konya Yolu’na bağlanan bu yoldan her gün binlerce araç geçiyor. Yol üzerinde açılan derin çukurlara girmemek için araçlar sürekli kavis çiziyor. Kaldırım olmadığı için de yolda yürüyen vatandaşlar endişeleniyor. Asfalt yok, kaldırım yok araçların hızını kesmek için bir hız kesici bile yok. Vatandaş her gün evinin önünde kaza tehlikesi yaşıyor."

http://www.yapi.com.tr/haberler/yine-kaldirim-cilesi_73800.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!