Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yorglass Satina ile Kişiye Özel Tasarımlar

Kendine özgü geliştirdiği dizayn dili ile iç dekorasyonun kimyasına farklı bir perspektif kazandıran Yorglass Satina, müşterilerine özel desenler ile kişiselleştirilebilir tasarımlara imza atıyor.

yapi.com.tr
Yorglass Satina ile Kişiye Özel Tasarımlar

Camda yarım asra yaklaşan bilgi ve tecrübesiyle Yorglass, Yorglass Satina ile dekoratif cam segmentinde ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Müşteri memnuniyetini temel alan üretim mekanizması ile estetiği yüksek teknoloji buluşturan Yorglass Satina, kişisel zevkler uygun tasarımlarla mekanı stilize eden dekoratif camlara hayat veriyor.

Asit işleme yöntemi ile hikayesi olan camlar
Elliden fazla dekoratif desen seçeneklerinin yanı sıra müşterilerine özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Yorglass Pazarlama Yöneticisi Merve Yorgancılar; “Bireyler artık yaşam alanları, ofisler, evler ve daha birçok iç mekanda kendilerini ifade edebilecekleri, kendilerini yansıtabilecekleri kişiselleşmiş tasarımlar görmek istiyor. Bu noktada daha çok kendileri için tasarlanmış, mekanın atmosferi ile uyumlu özel tasarımlara yöneliyorlar. Biz 21. yüzyılın değişen dinamiklerine, satın alma alışkanlıklarına ve tüketicilerin ürün konusundaki beklentilerine uygun olarak müşteri odaklı tasarım imkanı sunuyoruz. Üstelik bunu camda yarım asra dayanan bilgi ve teknolojimiz ile yapıyoruz. Müşterilerimize özel olan tasarımları, fabrikamızda cam üzerinde asit işleme yöntemi ile gerçekleştiriyoruz. Son teknolojik ekipmanlarımızla cama yeniden hayat veriyor, müşterilerimizin tasarım anlayışına uygun stil hikayeleri yaratıyoruz” dedi.

Kişiselleştirilebilir tasarımlar ile yaşam alanlarına özgün dokunuşlar yapılıyor
Ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile sürekli olarak müşteri deneyimini bir üst noktaya taşımayı hedeflediklerini dile getiren Merve Yorgancılar; “Günümüzde işlevsellik ve hız çok önemli bir argüman. Biz müşterilerimize sunduğumuz özel tasarım hizmetini teknolojik alt yapımız ile hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Son teknoloji ve tam otomatik üretim parkurumuzda asit işleme yöntemi ile üretilen dekoratif ürünlerimiz; temper, rodaj, bizote, laminasyon, bombe, çiftcam, emaye baskı işlemleri için uygun seçenekler sunuyor. En göz alıcı projelerden evlere kadar birçok alanda kullanılabilen bu tasarım camlar; cam dolap kapakları, oda kapıları ve pencereler, iç mekan bölmeleri, duşakabinlerde tercih edilebiliyor” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yorglass-satina-ile-kisiye-ozel-tasarimlar_183111.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!