Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yorglass Avrupa’da Pazar Payını Artırıyor

Bolu ve Eskişehir’deki iki fabrikasıyla dünya markalarına özel cam çözümleri geliştiren Yorglass, Çerkezköy’de inşaatı süren yeni fabrikasıyla hem üretimini hem de ihracatını artırmayı hedefliyor.

yapi.com.tr
Yorglass Avrupa’da Pazar Payını Artırıyor

Yorglass Beyaz Eşya, Türkiye’de yüzde 50, Avrupa’da ise yüzde 20’lik pazar payı ile sektöre yer alıyor. Bolu ve Eskişehir fabrikalarında son teknoloji üretim parkuru ile üretim yapan ve pişirici camlar, buzdolabı camları ve kombi camları olarak 3 ana grupta özel cam çözümleri sunan Yorglass Beyaz Eşya, Çerkezköy’de yılsonunda devreye alacağı fabrikasıyla kapasitesini yüzde 20 artıracak.

Müşteriye özel üretimle fark yarattı
Pandemi koşullarına rağmen yatırıma devam ettiklerini söyleyen Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar, “Endüstri 4.0 altyapısına sahip, online kontrol edilebilen, çok hassas üretim proseslerimiz sayesinde müşteriye özel üretim yapabiliyoruz. Bu da bizi global pazarda rekabette öne çıkarıyor. Avrupa’da yüzde 20 pazar payımızı artırmak istiyoruz. Yeni fabrikamızla birlikte ihracatımızı da önümüzdeki beş yılda iki katına çıkaracağız. Ülkemiz Çin’den sonra en büyük beyaz üreticisi. Katma değerli ve uluslararası standartlardaki üretim teknolojimiz ile Türkiye’nin bu alandaki gücünü artırmak en büyük hedefimiz” diye konuştu.

Online izlenebilen üretim hattı
Online izlenebilen ve kesintisiz – tek akışlı pano camı üretim hattına sahip olan Yorglass Beyaz Eşya, normal cama göre 5 kat daha güçlü olan temperli camlar konusunda da sektörde kalite ve güvencenin adresi olarak öne çıkıyor. Müşteriye özel profilli raf camlarının yanı sıra kombiler için şık tasarıma sahip cam kapaklar da üreten Yorglass Beyaz Eşya, konusunda uzman ÜRGE ekibi ile ürün ve çözümler geliştiriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yorglass-avrupada-pazar-payini-artiriyor_182613.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!