Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pagev Plastik Teknoloji Ödülleri

Türk plastik sektörünün, uluslararası alanda rekabetçi bir yapıya sahip olması için yeni teknolojilerin yaratılması gerektiğine inanan Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) tarafından hayata geçirilen, "PAGEV Plastik Teknoloji Ödülleri" yarışması için başvurular başladı. Plastik sektörünün yanı sıra akademisyenler

yapi.com.tr
1

Yarışma Duyuruları




SON BAŞVURU TARİHİ 24 Ekim 2008
TESLİM TARİHİ 24 Ekim 2008
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 27 Kasım 2008
+ Ajandama Ekle

ürk plastik sektörünün, uluslararası alanda rekabetçi bir yapıya sahip olması için yeni teknolojilerin yaratılması gerektiğine inanan Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) tarafından hayata geçirilen, "PAGEV Plastik Teknoloji Ödülleri" yarışması için başvurular başladı. Plastik sektörünün yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler tarafından da merakla beklenen yarışmanın bu yıl dördüncüsü düzenleniyor.

Pagev, bu yarışma ile Türk plastik sanayiinin tüm dallarında yenilik ve mükemmelliği yaymayı, plastik ürünlerinin araştırılmasında ve geliştirilmesinde etkin rol oynayan sanayicileri, kurumları, profesyonelleri, araştırmacıları ve öğrencileri teşvik etmeyi hedefliyor.

24 Ekim 2008 tarihine kadar başvuruların yapılabileceği yarışmaya, geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl ‘patent’ kategorisi de eklendi. Yarışmaya başvuran çalışmalar ürün, plastik işleme teknolojisi, malzeme, yeniden işleme teknolojisi, araştırma, öğrenci projesi ve patent olmak üzere yedi farklı kategoride değerlendirilecek. PagevTeknoloji Ödülleri yarışmasına katılan projelerin; eşsizlik, yenilikçilik, tasarım, malzemelerin stratejik kullanımı, imalat ve kullanımda güvenlik, işlevsel kolaylık, geleneksel malzemelerin yerini alma, enerji tasarrufu, yeniden işlenebilirlik ve çevre dostu olma kriterlerinden en az birine sahip olması gerekiyor.

Her kategoride üç ödülün verileceği yarışmada, eserler yedi kişilik bir jüri tarafından değerlendirilecek. Her dalda birinci olan yarışmacılar, 2009 yılında Milano’da düzenlenecek olan PLATS’09 fuarına götürülecek. Bu yıl yarışmaya eklenen Patent dalında birinciliğe hak kazanan yarışmacı, TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.) tarafından 3 bin Euro’yla ödüllendirilecek. Ayrıca tüm kategorilerde 2 mansiyon ödülü de bulunuyor. Ödül alan çalışmalar PlastEurasia İstanbul 2008 Fuarı’nda kurulacak olan Pagev standında sergilenme şansına sahip olacak. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri 27 Kasım 2008 tarihinde yapılacak törende verilecek.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/pagev-plastik-teknoloji-odulleri_60505.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Ülkemizde plastik alanında otorite olarak kabul edilen bir vakıf ve her sene farklı teknolojilere öncülük ediyorlar.Tebrikler YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!