Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pagev Plastik Teknoloji Ödülleri

Türk plastik sektörünün, teknoloji konusundaki eksikliğinin giderilmesi ve teknoloji yatırımlarının öneminin artması için Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) tarafından hayata geçirilen "PAGEV Plastik Teknoloji Ödülleri" için başvurular başladı.

yapi.com.tr

Ödüller

Pagev Plastik Teknoloji Ödülleri Pagev Plastik Teknoloji Ödülleri

ünümüzde uluslararası pazarlarda rekabetten pay kapabilmenin yolu farklılaşmaktan geçiyor. Farklılaşmak için de teknolojiye yatırım yapmak gerekiyor. Türk plastik sektörünün, teknoloji konusundaki eksikliğinin giderilmesi ve teknoloji yatırımlarının öneminin artması için Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) tarafından hayata geçirilen “PAGEV Plastik Teknoloji Ödülleri” için başvurular başladı. Plastik sektörünün yanı sıra araştırmacılar, akademisyenler ve öğrenciler tarafından da merakla beklenen yarışmanın bu yıl altıncısı düzenleniyor.

PAGEV, ilkini 2005 yılında gerçekleştirdiği ve artık gelenekselleşen bu yarışma ile Türk plastik sanayinin tüm dallarında yenilik ve mükemmelliği yaymayı, plastik ürünlerin araştırılmasında ve geliştirilmesinde etkin rol oynayan sanayicileri, kurumları, profesyonelleri, araştırmacıları ve öğrencileri teşvik etmeyi hedefliyor.

8 Ekim 2010 tarihine kadar başvuruların devam ettiği yarışma için gönderilen çalışmalar ürün, plastik işleme teknolojisi, malzeme, yeniden işleme teknolojisi, araştırma, öğrenci projesi ve patent olmak üzere yedi farklı kategoride değerlendirilecek.

PAGEV Plastik Teknoloji Ödülleri’ne katılan projelerin eşsizlik, yenilikçilik, tasarım, malzemelerin stratejik kullanımı, imalat ve kullanımda güvenlik, işlevsel kolaylık, geleneksel malzemelerin yerini alma, enerji tasarrufu, yeniden işlenebilirlik ve çevre dostu olma kriterlerinden en az birine sahip olması gerekiyor.

Yarışmada dereceye girenler, ödüllerine 2 Aralık 2010 tarihinde yapılacak törenle kavuşacak. Her kategoride üç ödülün verileceği yarışmada, eserler en az yedi kişilik bir jüri tarafından değerlendirilecek. Her dalda birinci olan yarışmacılar, 2011 yılında PAGEV’in katıldığı uluslararası plastik fuarlarından birine götürülecek.

Patent dalında birinciliğe hak kazanan yarışmacıya ise TÜYAP (Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.) tarafından 2 bin Euro tutarında bir ödül verilecek. Ayrıca tüm kategorilerde iki mansiyon ödülü de ödül programı kapsamında dağıtılacak.

Ödül alan tüm çalışmalar, PlastEurasia İstanbul 2010 Fuarı’nda kurulacak PAGEV standında sergilenme şansına da sahip olacak.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/pagev-plastik-teknoloji-odulleri_77720.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!