Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Silverline Geleceğin Mutfağı Tasarım Yarışması Sonuçlandı

“Gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır” ilkesinden hareketle Silverline tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören “Silverline Geleceğin Mutfağı Tasarım Yarışması”nda ödül kazananlar belirlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenerek geleneksel hale getirilen yarışmada birincilik ödülünü Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Erdem Dokuzer’in eseri

yapi.com.tr
Silverline Geleceğin Mutfağı Tasarım Yarışması Sonuçlandı

Gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır” ilkesinden hareketle Silverline tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören “Silverline Geleceğin Mutfağı Tasarım Yarışması”nda ödül kazananlar belirlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenerek geleneksel hale getirilen yarışmada birincilik ödülünü Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Erdem Dokuzer’in eseri kazandı.

Prof. Dr. Nigan Bayazıt, Prof. Dr. İlgi Yüce Aşkun, Prof. Dr. Yalçın Yaşar, Doç. Dr. Halime Demirkan, Doç. Dr. Berrin Alper’den oluşan jüri; ikincilik ödülüne Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık Bölümü’nden Ufuk Doğan’ın eserini, üçüncülük ödülüne de İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi Fulya Yücel’in eserini layık buldu.

Finale kalmaya hak kazanan 8 eserin sahiplerinin hazır olduğu ödül töreninde konuşan Silverline Genel Koordinatörü Mustafa Laçin, Silverline olarak genç yetenekleri ortaya çıkarmak, onları desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmaya yurdun dört bir yanındaki üniversitelerin mimarlık, içmimarlık ve endüstriyel tasarım bölümlerinde eğitim gören öğrenciler projeleriyle katıldıklarını belirterek, “Silverline Ailesi olarak gençlerle yarattığımız sinerji bizim için keyif verici heyecanlar oldu. Dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiriyor, ürün ve tasarım kalitemizle farkımızı ortaya koyuyoruz. Çevreye duyarlılık, markalaşma ve yatırımı artırma konularına verdiğimiz önemle yol alıyoruz. Bizleri yönlendiren en önemli faktör ise gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğu gerçeğidir” dedi.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/silverline-gelecegin-mutfagi-tasarim-yarismasi-sonuclandi_58908.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!