Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

WILO 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

WILO tarafından düzenlenen yarışmanın kazananları ödüllerini, 13 Ekim Cumartesi günü İFSAK’ta düzenlenen törenle aldılar. Yarışmada birincilik ödülünü Fikret Yorgancıoğlu alırken, Metin Ekinci ikincilik ödülüne, Özkan Olcay da üçüncülük ödülüne değer bulundu. Berker Dalmış, Burak Zengin ve Nurten Öztürk ise mansiyonla ödüllendirildiler.

yapi.com.tr

Yarışma Sonuçları

WILO 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu WILO 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

İFSAK’ın Taksim’de bulunan merkezinde düzenlenen törenle 'Su, Dünyanın Her Karesinde' konulu yarışmada dereceye giren eserlere ödülleri verilirken, yarışmaya katılan eserlerden oluşan sergi de ziyarete açıldı. Hayatın kaynağı olan suya ve dünyada azalan su kaynaklarının verimli kullanılmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yarışmaya, toplam bin 594 eser başvuru yaptı.

Yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödüllerini, WILO Pompa Sistemleri A.Ş Genel Müdürü Ercüment Yalçın, İFSAK Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Aksu ve Juri Başkanı Tanju Akleman takdim etti. Ercüment Yalçın, törende yaptığı konuşmada, "Hayati önem taşıyan suyu Türkiye’nin her noktasına, geliştirdiği yeni teknolojilerle ulaştıran bir pompa sistemleri markası olarak, 'Su, Dünyanın Her Karesinde' konulu fotoğraf yarışması düzenledik. Amacımız, dünyada ve ülkemizde su kaynaklarının verimli kullanılması gerektiğine dikkat çekebilmekti. Yüksek katılım oranından da tahmin ettiğimiz üzere, amacımızı bir nebze gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Bu doğrultuda fotoğraf yarışmasını her yıl düzenleyerek, geleneksel hale getirmek istiyoruz’ dedi.

Fikret Yorgancıoğlu'nun birincilik ödülüne değer bulunan fotoğrafı

Jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmada birinci olan Fikret Yorgancıoğlu (Denizli) 3.000 TL, ikinci olan Metin Ekinci (İstanbul) 2.000 TL, üçüncü olan Özkan Olcay (Bitlis) ise 1.000 TL para ödülü kazandı.

Özkan Olcay'ın fotoğrafı

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/wilo-1-ulusal-fotograf-yarismasinin-odulleri-sahiplerini-buldu_102518.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!