• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında el konulan Nuhoğlu İnşaat’ın, AKP’li İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve sonraki Başkan Mevlut... »
Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe’de metrekaresi 4 bin TL olan konutlarda fiyatın 7-8 bin TL’ye çıktığını, 15 bin TL’yi... »
Fikirtepe Platformu Başkanı ve Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, kentsel dönüşümün simgesi haline gelen İstanbul Fikirtepe’de... »
Konut sektörü temsilcileri, 2016 yılında yabancılara konut satış tutarının 10 milyar doları bulabileceğini belirtiyor. »
17 inşaat şirketinin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği, Fikirtepe Platformu’nu oluşturdu. Platform, bölgede güvenli ve... »
Gayrimenkul fuarı MIPIM’de inşaat şirketleri ve belediyeler kentsel dönüşüm projeleri ile öne çıktı. Fikirtepe ise bu yıl tanıtılamadı. »
Yaklaşık 3 yıldır süren çalışmalar sonucunda Fikirtepe’nin dönüşümünde sona gelindi. Bakanlık bölge planını onaylarken tapuda tevhit işlemlerini... »
Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu; 5 Nisan’da, Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme... »
Ali Nuhoğlu, bakanlığın yeni düzenlenmeleri doğrultusunda Fikirtepe’de 13 ila 14 adada anlaşma sağlayan 6-7 firmanın bir ay içinde ruhsatlarını... »
Haberler » Gündem