• Marmara Urban Forum 2025 Gönüllü Çağrısı
• Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü Yarışması
• OGM’nin Bütçesi Eriyor; Ormanlar Yanıyor
• Akhisar'daki Yangın 4'üncü Gününde
• Heyelanı Önceden Haber Verecek Yazılım Geliştirildi
• Depremde Yıkılan Apartmanın Bilirkişi Raporu 2,5 Yıl Sonra Geldi
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Seranit, Dış Mekanlarda Şıklığı Yeniden Tanımlıyor
• İzocam’dan "HT Camyünü Prefabrik Boru"
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yapılması planlanan Jeotermal Enerji Santralleri (JES) için verilen, “Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) gerekli... »
Aydın İdare Mahkemesi’nden Germencik ve Uzunkum’a yapılmak istenen Jeotermal Elektrik Santrali için yürütmeyi durdurma kararı verdi. »
Rize'de bal ormanı ilan edilen ve nesli tükenme tehlikesi altındaki canlıların yaşadığı dereyi de kapsayan Hemşin Vadisi'nde, 98 hektarlık... »
Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesinde halk, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şirket yetkililerine ÇED toplantısını yaptırmadı. »
İzmir’in Dikili İlçesi’nde “Doğamıza Sahip Çıkıyoruz” adıyla çevre paneli düzenlendi. EGEÇEP adına panele katılan çevre avukatı Arif Ali... »
Rize’nin Hemşin ilçesi Levent köyünden TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuruda bulunan bir yurttaş, köy sınırları içerisinde bir şirkete “Bazalt... »
Çevre Bakanlığı’nın ÇED kararlarını gizleyen uygulaması mahkemenin 4 yıl sonra aldığı kararla durduruldu. Danıştay ÇED raporlarının süresiz... »
Yatağan’da yıllardır faaliyetlerini sürdüren Yatağan Termik Elektrik Üretim A.Ş.’nin bölgede açmak istediği yeni kömür ocaklarına yöre halkı... »
Aydın'a bağlı Yılmazköy'de JES borusu döşemek isteyen ve halkın engel olduğu şirketin proje lisansı almak için yaptığı son başvuru da reddedildi. »
Haberler » Gündem