• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Haliçport projesinin yapıldığı tarihi tersanelerin önünde eylem yapan Haliç Dayanışması üyeleri, SİT alanı olan Camialtı ve Taşkızak tersanelerinde... »
Haliç Dayanışması üyesi bir grup, Haliçport projesini onaylayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kararına itiraz etti. İstanbul Çevre ve... »
Haliç Tersaneleri'nin 'özel proje alanı' olarak ilan edilerek imara açılmasına itiraz eden Haliç Dayanışması, yarın (03 Eylül Perşembe)... »
Tehdit altındaki kamusal mirasın doğru değerlendirilmesini ve Tersane-i Amire'nin teknolojisi yenilenerek ve üretim / istihdam potansiyeli... »
Haliç Tersaneleri'nin son durumu, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından düzenlenecek 'Haliç Tersanelerinde Neler Oluyor?'... »
Haliç Tersaneleri’nin geleceği hala belirsizliğini koruyor. Haliç Dayanışması’ndan Doç. Dr. Gül Köksal, “Her ne kadar ne olup bittiğini... »
"Camialtı ve Taşkızak Tersaneleri'nin yeniden kullanım projesini Han Tümertekin'in, projenin danışmanlığını ise Prof. Dr. Oğuz Ceylan'ın... »
Haliçport proje yetkilisi Mehmet Culfik, tersane alanındaki korunması gereken tescilli üretim yapılarının “yıllardır boş ve terk edilmiş”... »
Haliç Dayanışması, 11 Aralık Çarşamba günü düzenleyeceği toplantıyla hem Tersane-i Amire'nin 559. kuruluş yıldönümünü kutlamaya, hem de... »
Haberler » Gündem