• Yap- İşlet- Devret Projelerinin Hasılatı Katlanıyor
• Köylünün Suyu Enerji Şirketine Verilecek
• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Türkiye genelinde konut satışları Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1.7 azalarak 86 bin 167 düzeyine geriledi. »
Borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirimin uygulayacağı kampanyaya başvurular 19 Mart'ta sona erecek. »
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 15 Şubat’ta yollanan ihtarnamede, Fikirtepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 6 adada Anka Yapı... »
Konut sektöründe alıcı Haziran ayındaki genel seçimler sonrasını bekliyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten,... »
Konut fiyatlarındaki en yüksek artış yüzde 20,09 ile İstanbul'da gerçekleşti. »
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bursa'da bu yıl ikincisi düzenlenen İnşaat Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "'Dünyanın en büyük... »
TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'de konut beklentilerinin farklılaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde kentlerin geleneklerine uygun farklı... »
Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana,... »
Yeniden tasarlanan REIDIN, binlerce REIDIN kullanıcısı için artık daha verimli, etkin ve kullanıcı dostu olacak. Yeni REIDIN, kullancılarının,... »
Haberler » Gündem