• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Yeni tüketici kanunu maketten satışa düzenleme getirdi. Sektör, ‘yeni düzenlemeler zorlayacak ancak mağduriyetleri engelleyip yabancı yatırımcıyı... »
En iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu söyleyen Nurol GYO Genel Müdürü, "Primin olduğu yerde yüksek faiz yatırımcıyı caydıramaz" dedi. »
Doların yükselişiyle birlikte, lüks projelerde de fiyatlar artıyor. Yatırımcı ‘bekle-gör’ pozisyonunu alırken, firmalar kur sabitleme ya... »
Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç gayrimenkul sektörünün en önemli gündem maddesi olan kentsel dönüşümü eleştirdi. Aykaç, “Kentsel dönüşümü... »
Basın Ekspres’teki Hürriyet Medya Towers’ın 55 bin metrekare arazisi üzerinde inşa edilecek "Nurol Park Güneşli" 340 milyon dolar yatırım... »
“EvOfisEv” konseptiyle Mecidiyeköy’de inşa edilen Nurol Tower, hem ev, hem ofis, hem de ev-ofis olarak kullanmaya elverişli. Projenin Haziran... »
Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, GYO’ların kurumlar vergisi muafiyetinin kaldırılması konusunu değerlendirdi. Aykaç, “Kurumlar vergisi... »
55 bin metrekarelik Hürriyet Medya Tower arsasına karma kullanımlı bir proje yapılacak. Ağırlıklı olarak konutun yer alacağı projede ofis,... »
Nurol GYO’un Mecidiyeköy’deki Nurol Tower projesi 140 milyon dolar yatırımla hayat buluyor. Baza bölümü tamamlanan ve her hafta bir kat... »
Haberler » Gayrimenkul