• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Müteahhitlere akaryakıttaki Özel Tüketim Vergisi’ndeki artışlardan kaynaklı olarak fiyat farkı verilmesinin önü yeniden açıldı. »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlemesiyle, mantolama işlemi için artık akredite bir laboratuvardan yangına dayanıklılık deneyi istenecek.... »
Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde, 31 dönümlük arazinin ortasında tek başına kalan eviyle gündeme gelen Alaaddin Demirel, yılan hikayesine... »
Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır öncülüğünde İzmir'in önde gelen 14 şirket ve müteahhidi, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu.... »
Türk firmaların çekmesi nedeniyle Irak'taki yatırım projeleri durdu. Ülkedeki konut, elektrik santrali, askeri tesis, yol, köprü, baraj,... »
İzmir’de, her evlenen çiftin bir fidan diktiği Mutluluk Ormanı’nı açan Karşıyaka Belediyesi, fidan dikmeyene ruhsat da vermeyecek. »
Ankaralı inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye genelinde 300 bine yaklaşan müteahhitlere standart getirilmesi için hükumetin kapısını çaldı. »
Çağ Üniversitesi ile Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) arasında imzalanan protokolle Müteahhitlik Okulu açılıyor. »
Müteahhitle anlaşamadığı için yıkılmayan tek binanın sahibi olan Alaattin Demirel, artık tehdit aldığını söylüyor. Adı ‘Fikirtepe İnatçısı’na... »
Haberler » Gündem