Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Müteahhitlik Okulu Açılıyor

Çağ Üniversitesi ile Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) arasında imzalanan protokolle Müteahhitlik Okulu açılıyor.

yapi.com.tr
1 Müteahhitlik Okulu Açılıyor

İHA'nın haberine göre, Müteahhitlik Okulu protokolü, AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Çetin Bedestenci tarafından imzalandı. İmza törenin de AKAMDER üyeleri ve Çağ Üniversitesi akademisyenleri de hazır bulundular.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, yaptığı açıklamada, Yönetim Teknikleri, Değişim Yönetimi ve İş Dünyasında Uygulamaları-İş Yerinde Verimliliği Arttırma Yöntemleri-İletişim ve Vücut Dili-İkna Yöntem ve Becerileri-Türkiye Ekonomisinin Özellikleri ve Kıbrıs İş Olanakları-Temel Hukuk-Hizmet Sözleşmeleri-KİK Uygulamaları-Vergi-İş Sağlığı ve Güvenliği konularında eğitim verilecek olan Müteahhitlik Okulu projesinin, ulusal çapta yayılmasını amaçladıklarını kaydetti.

Karslıoğlu, Çağ Üniversitesi akademisyenleri tarafından eğitim alacak müteahhitlerin daha donanımlı hale geleceğini belirtti.

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Çetin Bedestenci ise, 'Öğrenmenin ve gelişmenin sınırının olmadığı gerçeğinden hareketle, ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek benzerlerine örnek teşkil edecek bir proje olan, Müteahhitlik Okulu projesini hayata geçirecekleri için AKAMDER'i kutluyorum. Üniversite olarak akademik destek vermekten mutluluk duyacağız' dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/muteahhitlik-okulu-aciliyor_121489.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • acaba sınavla mı alacaklar yoksa tezsiz yüksek lisans gibi ücretini veren herkes başvuru yapabilecek mi? YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!