• Kadıköy’deki Değerli Arazide Plan Değişikliğine Tepki
• Tarlalara Fabrika İnşa Edecekler
• Çanakkale Açıklarında 4.6 Büyüklüğünde Deprem
• İZODER’den 5 Haziran Dünya Çevre Günü Mesajı
• Gordion Antik Kenti’nde Frig Kraliyet Ailesine Ait Mezar...
• Denize Maden Artığı Döken Kömür Ocağına 1,3 Milyon Lira Ceza
• Yapı Ustaları, 'ŞantiyeM' Uygulamasında Kayıt Altına Alınacak
• Faaliyeti Durdurulan Beton Santrali Çalışmaya Devam Ediyor
• Seranit’in, Kaydırmaz Yüzeyli Ürünleriyle Konforlu Havuz Deneyimi
• İzocam’dan yeni “Everest Mineral Asma Tavan Levhası”
• Kale Kilit’ten Yeni Pivot Kapı Serisi
• Kastamonu Entegre’den Evosoft R-PET Serisiyle Çevre Dostu Yüzeyler
• Eaton’dan Yeni Yangın Alarm Paneli: xDetect
• Bien Gömme Rezervuar Çözümleri
• Mitsubishi Heavy Klimalar, Smart M-Air Teknolojisiyle Uzaktan...
• Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Ve Bakım Evi
• Buldan İlçesi Ve Serinhisar İlçesi Dekoratif Aydınlatma Tesisi Yapımı
• Şanlıurfa Siverek 200 Yataklı Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi...
• Sivas İli Kangal İlçesi Reşadiye Mahallesi 2. Etap 194 Adet...
• Bartın İli Merkez İlçesi Balamba Mahallesi 285 Adet Konut...
• Kozaklı FTR Hastanesi Yangın Algılama Ve İhbar Sistemi Yapım İşi
• Göztepe Ve Yeşiltepe Kapalı Spor Sahası Yapımı
• Bilim Merkezi Binasına Oyuncak Müzesi Yapılması
• Muğla İli Kavaklıdere İlçesi 5. Etap Çayboyu Mahallesi 243...
İzmir Serbest Mimarlar Derneği (İzmirSMD) ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliği ile düzenlenen etkinlik, 5 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek. »
Yurtbay Seramik Genel Koordinatör Tolga Sarı, 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Genel Müdürü Tolga Türkanık'a... »
Türk Ytong Sanayi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, "Biz Ytong olarak 50 yılda 10 milyar dolar enerji... »
ULI (Urban Land Institute) Türkiye, 'yoğunluk' konusundaki çalıştayını kentsel tasarım ve planlama konularında dünyanın önde gelen uzmanlarından... »
Granitaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Sarısoy, doğal taşların sürdürülebilir bir yapının vazgeçilmezi olduğunu söyledi. »
Türkiye'nin mimarlık alanında önde gelen tasarımcı ve kuramcıları, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Yapı-Endüstri Merkezi... »
Yapı dünyasının etkinliklerini 47 yıldır organize eden ve ev sahipliği yapan Yapı-Endüstri Merkezi, “İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu”... »
Yapı-Endüstri Merkezi “İkili İş Görüşmeleri” toplantılarına İstanbulSMD üyesi mimarlık firmaları ile yapı sektörü profesyonellerini bir... »
Rigips’in, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle düzenlediği “Akılcı Hastane Çözümleri” toplantısı YEM’de gerçekleşti. Toplantıda ideal... »
Haberler » Toplantılar