• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul’daki tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın işletme hakkının 49 yıllığına tahsisine ilişkin ihaleyi ortaya... »
Halka ait olan bazı kamu varlıkları vardır ki; bunların mülkiyeti devlette de olsa, belediyede de şirketlerde ya da vakıflarda, hatta kişilerde... »
Katlı kavşak çalışmaları nedeniyle zarar görecek olan Kuğulu Park'a Ankaralılar sahip çıkıyor. Parkın Ankara için önemine işaret eden genç-yaşlı... »
Kuğulu Park'ın yanı başına yapılmak istenen kavşak için bağlantı yollarıyla birlikte 25-30 metre mesafeye ihtiyaç duyuluyor. Arabaların... »
"Kentine sahip çıkmak kendine sahip çıkmaktır!" bilinciyle büyük bir duyarlılık örneği gösteren tüm Ankaralılara teşekkür ve saygılarımı iletiyorum. »
Ilısu Barajı Projesi'nin yapımını üstlenen konsorsiyum içindeki firmaların kredi için başvurduğu Almanya, İsviçre ve Avusturya'daki kredi... »
İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda (GYO) sahip olduğu yüzde 30.39'luk hissesini 15.9 milyon YTL'ye satacağını açıkladı. »
Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun , ''Kampanyalı satışlardan konut alırken aldanmayın'' diyerek yazılı bir açıklama yaptı ve vatandaşları... »
Global, Bomonti Bira Fabrikası'nı 300 milyon YTL ile otel ve kongre merkezine çevirecek. 2009'da bitecek proje Çelebi ile yürütülecek, işletmeyi... »
Haberler » Gündem