• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
UCLG ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, New York’ta BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon ile görüşeceğini belirterek, “Yapılacak... »
Sinpaş ve patronu Avni Çelik, gayrimenkul sektörünün önemli aktörlerinden. Çorum’un Alaca ilçesinden çıkan tüccar bir aileye mensup inşaat... »
Standart BM Trada Belgelendirme, TS EN 16001 Enerji Yönetim Sistemleri Genel Bilgilendirme Semineri düzenliyor. Enerji harcamalarını azatlmak... »
Türkiye’nin en eski ve tek yerli rüzgâr türbini üreticisi SoyutWind, Birleşmiş Milletler projesi kapsamında Afrika’nın Eritre ülkesine 7... »
Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), İstanbul Ticaret Odası (İTO), Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Savunma Teknolojileri... »
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Başkanı Necip Kalkan ile Bişkek Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Marat Sharshekeev, karşılıklı olarak ticareti... »
Merter Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Tan, tekstilin merkezi Merter'e 7 otel birden yapılacağını bildirdi.... »
Çevre bilincini geliştirmek amacıyla çok yönlü çalışmalar yürüten Nilüfer Belediyesi'nce 10 yıldır düzenlenmekte olan “En Güzel Bahçe Yarışmaları”... »
Türk mimarlık ofisi TOCA, Azerbaycan'ı 2020 Olimpiyatları'na hazırlayacak olimpik stadı inşa ediyor. 2015 yılında tamamlanacak yatırım 1... »
Haberler » Gündem