15 Eylül 2015 tarihli tüm haberler;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türk-Alman Üniversitesi 1. etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi... »
Dünya Bankası, Fed’in 2006’dan bu yana ilk kez faiz oranlarını artırmaya başlamasının gelişen piyasalar için sorun yaratmayacağını öngörüyor. »
İstanbul'da kentsel dönüşümün başladığı konutlarda dairelerin metrekareleri genelde düşse de değeri artıyor. Kent genelinde dönüşüm bölgelerinde... »
15 Eyl2015
yapı.com.tr/AA
Adana Emlakçılar ve İnşaatçılar Esnaf Odaları yöneticileri, şehirde imarlı arsa sıkıntısı yüzünden inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini... »
Bölgenin can damarlarından olan Van Gölü, insan eliyle gün geçtikçe kirletiliyor. Çevresindeki yapıların ve fabrikaların katı atıklarının... »
Balıkesir'de Albayrak Grubu'nun Paşaköy yakınlarında eski SEKA Kağıt Fabrikası alanına kurmak istediği enerji santraline karşı çıkanların... »
Yalıtımdan en iyi sonucu alabilmek için “kalın yalıtım”dan kaçınmamak gerekiyor. Türkiye gibi farklı iklimlerin hüküm sürdüğü ülkelerde... »
Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Türkiye'de doların karşısında değer kaybeden TL için bir müdahalenin gerekli olacağına inanmıyorum" dedi. »
15 Eyl2015
yapı.com.tr/AA
Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) Başkan Yardımcısı H. Yener Gür'eş: Dünya genelinde üretilen çeliğin şimdiye kadar yüzde 30’u yapılarda... »
Haberler » Gündem