Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DuPont Türkiye Kocaeli'de Eğitim Merkezi Kurdu

DuPont Türkiye Kimyasal Ürünler Sanayi Ticaret AŞ, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde oto tamir ve endüstriyel boyaların doğru ve verimli kullanımını artırmak için eğitim merkezi kurdu.

yapi.com.tr / AA
DuPont Türkiye Kocaeli'de Eğitim Merkezi Kurdu

DuPont Türkiye Kimyasal Ürünler Sanayi Ticaret AŞ, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde oto tamir ve endüstriyel boyaların doğru ve verimli kullanımını artırmak için eğitim merkezi kurdu.

Şekerpınar Mahallesi'nde yapılan DuPont Eğitim Merkezi'nin açılışına konuşan Dupont Türkiye Satış Direktörü Nilgün Turantekin, DuPont'un OEM Fabrika Boyaları Grubu ile Türkiye'de üretimi yapılan araçların boya ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.

Oto tamir boyaları grubu ile kaza veya genel bakım ihtiyacı olan araçlara, endüstriyel boya grubu ile de otobüs, kamyon gibi ticari araçlara yönelik boya üretimi yaptıklarını dile getiren Turantekin, yeni kurulan eğitim merkezinde ise oto tamir boyaları ve endüstriyel boyaların doğru ve verimli kullanımını arttıracak teorik ve pratik bilgilerin verileceğini ifade etti.

Eğitim merkezinin 4 bin 35 metrekare alan üzerine kurulduğunu ve 2 bin 250 metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu ifade eden Turantekin, şöyle devam etti:

''Merkezimizde markalı ve özel servislerde çalışan boya teknisyenlerine, boyahane yöneticilerine, araba markalarının satış sonrası bölümlerinde farklı kademelerdeki sorumlularına, bayilere ve teknik kadrolarına, endüstriyel alanda hizmet veren bayi ve teknisyenlerine eğitim verilecek. Eğitim merkezimizde boya pratiklerinin yapılacağı, tüm uygulama alternatiflerinin görülebileceği tam teşekküllü bir servis prototipini, sektör çalışanlarının kullanımına sunacağız. Merkezimizde, oto tamir ve endüstriyel boya sektöründe ulaşılan son teknolojik gelişmeler, çevre koruma yasaları doğrultusunda uygulama sistemleri, boya performansını artıracak yardımcı malzemelerin ve ekipmanların eğitimleri, pazarda yaşanan renk sorunları, boya uygulama hataları gibi sık yaşanan problemler için özel eğitimler düzenlenecektir.''

Burada markalı servislerin boyahanesinde her kademede çalışan personele, yaptığı işe ve sorumluluğuna uygun özel eğitim tasarlandığını dile getiren Turantekin, böylece araba markalarının satış sonrası hizmet birimlerinin boyadan kaynaklanan nihai tüketici şikayetlerinin azaltılması ve hatta önlenmesinin planlandığını vurguladı.

Nilgün Turantekin, bir diğer hedeflerinin ise boya ile kaplanacak yüzeyin yapısına uygun kimyadaki boyaları seçebilecek boyacılar, kullanıcılar yetiştirmek olduğunu, bunun boyanın kullanım ömrünü ve müşteri memnuniyetini artıracağını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından DuPont Türkiye Bölge Direktörü Barry James, DuPont Türkiye Satış Müdürü Turantekin, 6 milyon dolara mal olan merkezin açılışını gerçekleştirdi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/dupont-turkiye-kocaelide-egitim-merkezi-kurdu_89159.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!