Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eroğlu 2012'de 3,2 Milyar TL Yatırım Hedefliyor

Yılbaşından bu yana dört projesinin lansmanını gerçekleştiren Eroğlu, iki yeni projeye daha ‘start’ veriyor. Şu anda İstanbul, Bursa ve Antalya’da olmak üzere 10 projeyi aynı anda yürüttüklerine dikkat çeken Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 2012’de yatırımlarının 3.2 milyar liraya ulaşacağını belirtti.

yapi.com.tr
Eroğlu 2012'de 3,2 Milyar TL Yatırım Hedefliyor

Eroğlu, 2010 yılında kazandığı ivmeyi 2011 yılında da sürdürüyor. 2011 yılının son çeyreği öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek 2011 yılı başından bugüne kadar 2 milyar lira yatırım değerinde, toplamda 1.5 milyon metrekare inşaat yaptıklarına değinen Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu; “İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Kağıthane, Florya ve Antalya projelerimizi 2012 yılı içerisinde teslim edeceğiz. Önümüzdeki yıl ayrıca 5 yeni proje geliştireceğiz. 2012’de yatırımlarımız 3.2 milyar TL’ye ulaşacak” dedi.

2011 yılının başından bu yana büyük bir yoğunluğun içerisinde olduklarını hatırlatan Nurettin Eroğlu; çalışmalarına bayram, seyran, yaz tatili, kriz demeden devam ettiklerini söyledi. Eroğlu, “Güçlü sermayemiz, çalışkan ekibimiz ve doğru projelerimiz ile pazarda daha uzun süre var olacağız. Daha ilk gün dile getirdiğimiz “3 yıl içerisinde sektörün ilk 5’i arasına girme” hedefine hızla koşuyoruz. Her fırsatta dile getiriyorum, Türkiye’nin gerçek değerini bulduğuna ve bundan sonra daha da çok büyüyeceğine inanıyorum. Bu büyüme kuşkusuz gayrimenkul sektörüne yansıyacaktır. Önümüzdeki yıllarda da Türkiye’ye güvenerek yatırımlarımıza devam edeceğimizi, çıtayı daha da yükselteceğimizi bilmenizi isterim” dedi.

Son dönemde lansmanı gerçekleşen Platform Merter ve Florya Ekşinar Konakları projelerinin yanı sıra Kağıthane’de yer alan Ofishane ile Bursa Nilüfer’de yer alan projelerinin de tanıtıldığı, 19 Ekim Çarşamba günü Swissotel’de düzenlenen basın toplantısında; Eroğlu Yapı Genel Müdürü Feyyaz Karabekiroğlu’nun da ekibe katıldığını belirten Nurettin Eroğlu “Profesyonellerden oluşan güçlü bir ekibe sahip amiral gemimiz kaptansız olmaz diye düşünerek geçtiğimiz aylarda Sayın Feyyaz Karabekiroğlu ile el sıkıştık. Birlikte daha pek çok projeyi hayata geçirmek üzere kolları sıvadık” dedi.


Foto: Eroğlu Yapı Genel Müdürü Feyyaz Karabekiroğlu, Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ve Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer

Ofishane 2012’de teslim

Göreve gelmesiyle birlikte hayata geçirilen ilk projenin 260 milyon TL yatırım bedeliyle Platform Merter olduğuna dikkat çeken Eroğlu Yapı Genel Müdürü Feyyaz Karabekiroğlu, 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirdikleri Florya Ekşinar Konakları’nın inşa ve satışlarına da hızla devam ettiklerini belirtti.  

Karabekiroğlu ayrıca 32 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan, 55 bin 664 metrekare inşaat alanına sahip, 120 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen ofis projesi Ofishane’yi 2012’nin ikinci yarısında teslim etmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Herşeyin daha fazlası Bursa’da...

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise Bursa’da ‘herşeyin daha fazlası’ sloganıyla hayata geçirdikleri, biri 28 diğeri 23 katlı rezidans kuleleri, teras evleri, Uludağ manzarası ve cadde üzerinde yer alan mağazalardan oluşan son projelerinin satış ofisinin; ekim ayı sonunda hizmete gireceğini belirtti.

Kızılsencer: “Satışlardan memnunuz, Eroğlu projeleri kazandırıyor...”

Konuşmasında devam eden diğer projelere de değinen Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer; Florya Ekşinar Konakları’nın bir ay içerisinde yüzde 10, ön talepleri toplanan Platform Merter’deki konutların ise yüzde 15’inin satışının gerçekleştiğini sözlerine ekledi. 

Halkalı’daki marka projeleri İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 hakkındaki güncel bilgileri de paylaşan Kızılsencer; “Eylül 2011’de 200 milyon TL yatırım bedeli ile satışa çıktığımız İstanbul Lounge’daki dairelerimizin yarısı satıldı. Metrekare satışları ortalama bin 876 TL’dan  başlayan projemizde bu rakamlar bugün yüzde 33 prim yaparak ortalama 2 bin 500 TL’ye ulaştı. 150 milyon TL yatırım bedeline sahip İstanbul Lounge 2’de ise 6 ay gibi kısa bir sürede projenin yüzde 30’unun satışını gerçekleştirdik” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eroglu-2012de-3-2-milyar-tl-yatirim-hedefliyor_89522.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!