Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 2011

Bu yıl 17'incisi düzenlenecek olan Yapı Fuarı/Turkeybuild İzmir, 19.500 m²'lik sergileme alanında, Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin en büyük sektörel buluşması olacak. Yapı Fuarı İstanbul'dan sonra sergileme alanı bazında ikinci büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı/Turkeybuild İzmir, yaklaşık 370 firmayı 33.000'e yakın ziyaretçi ile

yapi.com.tr

Fuarlar

17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 2011
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 13 Ekim 2011
BİTİŞ TARİHİ: 16 Ekim 2011
YER: Kültürpark Fuar Alanı, İzmir
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

apı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen ve Türk yapı sektörü ve bölgelerinin en büyük fuarları olan Yapı Fuarları - Turkeybuild Ankara ve İzmir, sektördeki binlerce ürün çeşidini, yeni teknolojileri ve hizmetleri, yeni iş fırsatları ile birlikte yapı dünyasına sunacak ve sektöre ivme kazandırmaya devam edecek.

Bu yıl 17’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild İzmir, 19 bin 500 m²’lik sergileme alanında, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük sektörel buluşması olacak.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 17 yıldır İzmir’de düzenlenen en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyor. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’dan sonra sergileme alanı bazında 2. büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, yaklaşık 350 firma ile 33 bine varan ziyaretçiyi bir araya getirecek.

13 – 16 Ekim 2011 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan 17. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, karar vericilere sektörün dev markalarındaki, gelişme ve yenilikleri yakından izleme olanağı sağlayacak, bölgelerindeki tüm yapı sektörü ilgililerini bir araya getirecek. 

Ayrıca bu yıl fuarlarda ilk kez yer alacak olan “Dünyanın En Yenilikçi Malzeme Sergisi; Material Connexion”, sektörün inovasyon ve tasarım alanlarındaki çalışmalarına büyük katkı sağlayacak. 

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün en köklü ve en büyük buluşmaları olan Yapı Fuarları - Turkeybuild, sektör profesyonelleri için 34 yıldır verimli iş platformları yaratıyor, sektörün gelişmesine katkıda bulunuyor. Yapı sektöründe 2011 yılının ilk buluşması olan ve ziyaretçi rekoru kıran, Türk yapı dünyasının uluslararası zirvesi Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’un ardından, Eylül ve Ekim aylarında sırasıyla bölgelerinin en büyük fuarları olan Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir düzenlenecek.

Her yıl büyüyen, katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran, Türk yapı malzemesi sektörünün en köklü buluşmaları olan Yapı Fuarları – Turkeybuild, Ankara’da bu yıl 24. kez, İzmir’de ise 17. kez gerçekleştiriyor.


Fuar Takvimi- 2011

34. Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul 27 Nisan – 1 Mayıs 2011
EKODünya Fuarı 27 Nisan – 1 Mayıs 2011
24. Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild Ankara 22 – 25 Eylül 2011
17. Uluslararası Yapı Fuarı/Turkeybuild İzmir 13 – 16 Ekim 2011

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/17-yapi-fuari-turkeybuild-izmir-2011_85029.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!