Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

17 Yılın En Büyüğü: 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir Kapılarını Açtı

İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen, 19 bin 500 m²’lik sergileme alanında, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük sektörel buluşması olan 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu ile Konak Belediye eski Başkanı ve

yapi.com.tr
17 Yılın En Büyüğü: 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir Kapılarını Açtı

İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen, 19 bin 500 m²’lik sergileme alanında, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük sektörel buluşması olan 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu ile Konak Belediye eski Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Muzaffer Tunçağ’ın da katıldığı bir törenle kapılarını açtı.



"17 yılın en büyük fuarı…"

Açılış konuşmalarının ilkini gerçekleştiren YEM ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay, bu sene 17. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir’in bölgesinde gerçekleştirilen en büyük fuar olduğunu ifade ederek “Bu sene yüzde 30 büyüdük” dedi. Yapı Fuarı İzmir’in düzenlenmesinde katkısı olan herkese bu anlamda teşekkürlerini ileten Onay, 17 yılın en büyük fuarının bu yıl gerçekleştirildiğini dile getirdi.



"Yüzde 30 büyüme İzmir Ticaret Odası için de büyük gurur"

Onay’dan sonra söz alan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, YEM tarafından gerçekleştirilen Yapı Fuarı İzmir’in İzmir Ticaret Odası tarafından desteklendiğini ve takdir edildiğini belirtti. İkinci büyük Yapı Fuarının İstanbul’dan sonra İzmir’de etkin bir şekilde büyüdüğünü aktaran Kazançoğlu, "Yüzde 30 büyüme İzmir Ticaret Odası için de büyük gurur" diyerek sözlerini tamamladı.



"Yapı Fuarı İzmir’in gördüğü ilgi, İzmir’in bir fuar ve kongre kenti olma iddiasına kanıt"

Konak Belediye eski Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Muzaffer Tunçağ Yapı Fuarı İzmir’in büyük bir atılım gösterdiğini, bu kapsamda YEM’in, İZTO’nun ve İZFAŞ’ın ciddi katkısı olduğunu hatırlattı.

Fuarın, İzmir’in önüne bir hedef olarak koyduğu “Kongre ve Fuar Kenti” olma yönündeki çalışmalarına ciddi bir katkı sağladığının altını çizen Tunçağ, yeni fuar alanı çalışmalarının da devam ettiğini hatırlatarak; “serbest bölgenin hemen yanında 300 dönümlük oldukça geniş bir alanda çok genç bir fuar alanı yapılanıyor” dedi. Yapı Fuarlarının gelecek senelerde söz konusu alanda düzenlenecek olmasının mekanın dönüşümü anlamında tetikleyici olacağına değinen Tunçağ, İzmir Kültürpark Fuar Alanının da İzmir’in ihtiyaç duyduğu kongre merkezine dönüşeceğini ifade etti.

Tunçağ, son gelişmeler bağlamında YEM’in geniş malzeme kütüphanesi Material ConneXion’ın da çok faydalı olacağına vurgu yaparak sözlerini tamamladı.



Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile 17. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir’in resmi açılışını gerçekleştiren heyet, aralarında Saray, Alkor Alüminyum, Pimaş-Pimawood, Egebeta-Sundurmacı, Aksan Şömine, SUR Çelik Kapı, ASA Asansör ve Yürüyen Merdiven ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi standlarını gezdi.

Fibrobeton ile akıllı ev sistemleri üreten ABD menşeli Control4 firmasının standlarında detaylı bilgi alan heyet, Material ConneXion® İstanbul standındaki yenilikçi malzemeleri ilgiyle inceledi. Heyet, Material ConneXion® kütüphanesinde bulunan malzemelerin içerikleri, nitelikleri ile Yapı-Endüstri Merkezi’nin bu en yeni hizmetinin sunduğu olanaklar hakkında bilgi aldılar.

http://www.yapi.com.tr/haberler/17-yilin-en-buyugu-17-yapi-fuari-turkeybuild-izmir-kapilarini-acti_89400.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!