Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ÇEVKO 20. Yıl Zirvesi: "Değişen Dünya, Kirlenen Çevre ve Artan Sanayi Sorumluluğu"

Yirminci yaşını, 1 Kasım'da Yapı-Endüstri Merkezi'nde düzenleyeceği zirveyle kutlayacak olan ÇEVKO Vakfı; ‘Değişen Dünya, Kirlenen Çevre ve Artan Sanayi Sorumluluğu’ temasıyla gerçekleşecek uluslararası zirveyle tüketiciler başta olmak üzere, sorumlu tüm kurum ve kuruluşların dikkatini daha temiz bir gelecek için geri dönüşüm konusuna çekecek.

yapi.com.tr

Toplantılar

ÇEVKO 20. Yıl Zirvesi: "Değişen Dünya, Kirlenen Çevre ve Artan Sanayi Sorumluluğu"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 1 Kasım 2011 09:00
BİTİŞ TARİHİ: 1 Kasım 2011 18:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: ÇEVKO Vakfı tarafından, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 266 70 70 iletisim@cevko.org.tr
+ Ajandama Ekle

BR>Césare PEEREN
Mimar - 2012Architecten Kurucu Ortağı



Césare Pereen, eğitimi sırasında “de omslag” dergisinin editörü ve fikir babası oldu. Bu dergi için yazmak onun daha sonraki işinin temelini oluşturdu. Aynı zamanda 2012Architecten'deki iki ortağıyla da birliktelikleri burada başladı. Delft Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'ndeki eğitimi sırasında kendi ofisini kurdu ve üç mağazanın iç mekan tasarımı ile bir çatı katını tasarlayarak hayata geçirdi.

Jan Jongert ile birlikte 2012Architecten'i kurduktan sonra tüm mimari tasarımlarının temelini oluşturan "superuse" konseptini geliştirdi. MRS Uzay İstasyonu, Duchi Ayakkabı Mağazası, The Wikado Oyun Alanı, WORM deneysel müzik, film merkezi ve hayali proje olan ‘(No) Flat Future’ için tasarımlar yaptı. Malzemelerin tekrar kullanımı esas alınarak yapılan tüm bu çalışmalar, Pereen'in estetik olarak yeni, fonksiyonel ve modern tasarımlar yapmasına öncülük etti.

Pereen, akademik bir bakışla, farklı materyallerin tekrar kullanım potansiyellerinin araştırılması ve uyumlu çalışmasını  harmanlayarak tasarım işini yapabilen bir mimar. Yine Jan Jongert ile birlikte Recyclicity Vakfı'nı, 2012Architecten'i, “Superuse" web sitesini kurdu ve "Superuse"  kitabını yazdı. Yakın zamanda ise Eetbaar Rotterdam’ın kurucu ortağı oldu ve üçüncü iç mekan tasarımını WORM için yaptı.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6  |   7  |   8  |   9  |   10  |   11
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/cevko-20-yil-zirvesi-degisen-dunya-kirlenen-cevre-ve-artan-sanayi-sorumlulugu_89424.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!