Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Nurus, Ankara’da Yeni Bir Mağaza Açtı

Nurus, başkent Ankara’da yeni bir mağaza açtı. Teknoloji ile zanaati birleştiren Nurus, Söğütözü’ndeki mağazasında ofis yaşam alanlarından uçak koltuğuna kadar teknoloji ile mobilya birleşiminin sonuçları olan ürünlerini sergiliyor.

yapi.com.tr
 Nurus, Ankara’da Yeni Bir Mağaza Açtı

Nurus, amiral gemisi olarak adlandırdığı yeni mağazasını yine Ankara’da açtı. Mağazanın açılışına Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili Ali İhsan Arslan, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Sanayi Odası Başkanı (ASO) Nurettin Özdebir, Eski ATO Başkanı ve Eski CHP Milletvekili İşadamı Sinan Aygün’ün de aralarında bulunduğu siyaset, kamu ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.  Açılışta konuşan Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay,1927 yılında Ankara’da başlayan yolculuğun Nurus’u bugün dünyada 50’ye yakın ülkede iş yapan global bir markaya dönüştürdüğünü söyledi.“ Biz bir Ankara markasıyız. Ankara'dan çıkarak, dünyaya uzandık. 50 ülkeye ihracat yapan bir global marka olduk” diyen Güran Gökyay, “Ankara markası olarak kendi şehrimize yatırım yapma kararı aldık. Başkent’in merkezinde, prestijli bir mekanında yer alan bu mağaza, bizim “amiral gemimiz” olacak. İnovatif yapımızı, tasarım gücümüzü, teknoloji ile mobilya birleşiminin sonuçlarını bu mağazamızda herkes yakından görebilecek” diye konuştu.

“Dünya devleriyle geleceği şekillendiriyoruz”

Nurus’un dünya çapında 100’e yakın tasarım ödülü olduğunu vurgulayan Gökyay, “Türk kreatif endüstrisine de itibar kazandırmayı amaçlıyoruz. Türkiye’ye, Ankara’ya yeni başarıları getirmek hedefindeyiz” dedi.

NurusNurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay

Nurus’un, dünya devlerinin yer aldığı Alman Tasarım Konseyi’ne Türkiye’den davet edilen ilk ve tek marka olduğunu kaydeden Güran Gökyay şunları söyledi: “Tasarımdaki inovasyon başarımızla; dünyada geleceği şekillendiren 200 marka arasına girmenin de onurunu yaşıyoruz.  Bosch, Minox, Zeiss, Miele, Liebherr, BMW, Daimler, Grohe, Porsche, Braun gibi dünya devlerinin bulunduğu Alman Tasarım Konseyi’ne Türkiye’den davet edilen ilk ve tek markayız.  Ayrıca bu konseye Almanya dışından davet edilen 10 firmadan biriyiz. Konsey’in karar mekanizmasında da yer alıyoruz. Nurus Yönetim Kurulu Üyesi ve Nurus Design Lab Kurucusu Renan Gökyay Konsey Jürisinde… Bu Konsey’de hem Ankara’yı hem de Türkiye’yi temsil etmekten onur duyuyoruz. 2017 yılında yurtiçi ve yurtdışında büyümeye devam edeceğiz. Bir Ankara markası Nurus, bir dünya markası olarak yoluna devam edecek. Biz bu ülkeye, bu şehre inanıyoruz. Bütün zorlukları bir olarak, beraber olarak aşabilir, ülke olarak bu sıkıntıların üzerinden gelebiliriz. Biz birlikte Türkiyeyiz.”

Farklı temada 20 adet tiyatro sahnesi

Nurus’un yeni mağazasında Türkiye’nin en fazla tasarım ödülü alan markası olarak ürünlerini hem tekil, hem de çoğul kullanım şekilleri göstererek sunmak istediklerini vurgulayan Güran Gökyay, “Amiral Gemisi olarak tanımladığımız mağazamızı Profit Neşet Güne ekibi ile birlikte tasarladık. “Nurus Tasarım Galerisi” oluşturma hayaliyle yola çıktık. Neşet Gün ve ekibine de Nurus’un ruhuna uygun çok keyifli bir işe imza atmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Mağazamızda Epik tiyatroda olduğu gibi farklı temada 20 adet tiyatro sahnesi kurguladık. Ürünlerimizi, adeta oyuncular gibi hayal ettik. Bir sürü “star”’ın rol aldığı 20 farklı senaryo ortaya çıkardık. Bu senaryolar belli bir süre sonrasında yeniden yazılabilir ve değiştirilebilir olsun istedik. Konuklarımızda interaktif bir sanat galerisi içerisinde geziyorlarmış hissini uyandırmak, sıcak, insana yakın, etkileyici, renkli, sürprizli, şaşırtmacalı, neşeli, enerji dolu bir atmosfer yaratmak en büyük hedefimizdi” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/-nurus-ankarada-yeni-bir-magaza-acti-_152960.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!