Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

125 Kilometre Bisiklet Yolu Yapılıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana'ya 125 kilometre bisiklet yolu yapımına başladı. çalışmalar ilk etapta Fuzuli Caddesi'nde sürdürülüyor.

yapi.com.tr
125 Kilometre Bisiklet Yolu Yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi, Adana'ya 125 kilometre bisiklet yolu yapacak. Bu amaçla başlayan çalışmalar Fuzuli Caddesi'nde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bisiklet yolu ile ilgili hem yurt dışında hem de yurt içinde örneklerin incelendiğini belirterek, 125 kilometrelik bisiklet yolu projesini bakanlığa sunduklarını açıkladı.

İlgili bakanlıktan destek beklediklerini ancak destek gelmezse bu yolu etap etap belediye imkanları ile yapacaklarını anlatan Zihni Aldırmaz, "Bizim çocukluğumuzda insanlar işlerine bisikletle gidip gelirdi. Şimdi de öyle olmasını istiyoruz. Sadece zevk için değil ulaşım için de bisiklet kullanılmasını özendirmek istiyoruz. Bunun için de özel bisiklet yolu gerektiğinin farkındayız. Bisiklet yolu yapımına başladık. İlk çalışmalar Fuzuli Caddesi'nde devam ediyor. Adana bisiklet kullanımını açısından çok uygun bir şehir. Kentimizin bu avantajını kullanmak istiyoruz. Adanalıların hem spor hem de ulaşım için bisiklet kullanması için projemizi hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/125-kilometre-bisiklet-yolu-yapiliyor_109686.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!