Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kent içi(n) Bisiklet Semineri

EMBARQ Türkiye - Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, geçtiğimiz yıl düzenlenen BikeLab İstanbul Projesi çalıştayının ikininci ayağı olarak, "Kent içi(n) Bisiklet" başlıklı yarım günlük bir seminer gerçekleştiriyor.

yapi.com.tr

Toplantılar

Kent içi(n) Bisiklet Semineri
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 11 Aralık 2013 09:00
BİTİŞ TARİHİ: 11 Aralık 2013 13:00
YER: Salt Galata Auditorium
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Sürdürülebilir Ulaşım Derneği

DİĞER BİLGİLER:

Katılım bildirimi ve sorular için Etkinlik Sorumlusu:

Hande Küçükcoşkun

hkucukcoskun@embarqturkiye.org

(0212) 243 53 05

+ Ajandama Ekle

EMBARQ Türkiye - Sürdürülebilir Ulaşım Derneği; sürdürülebilir ulaşım ve kentleşme ile ilgili çalışmalarından olan kent içi bisiklet yollarının tasarımı, Türkiye’deki uygulama örnekleri, bisiklet koridorları teknik plan ve tasarımı, kent içi bisiklet kullanımının ekonomik boyutu ve ulaşım türleri arasında entegrasyonu konuları ile ilgili konuşmacıların yer alacağı yarım günlük bir seminer düzenliyor. Hollanda BikeLab İstanbul Projesi'nin geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen çalıştayından sonraki ikininci basamağı olan seminer, 11 Aralık Çarşamba günü, 09:00- 13:00 saatleri arasında Salt Galata'da gerçekleştirilecek.

Hollanda Kraliyet Konsolosluğu’nun Türkiye ve Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı vesilesiyle sürdürülen BikeLab Istanbul Proje’sinin ilk etkinliği 18 Aralık 2012 tarihinde 60 kişinin katılımı ile çalıştay formatında gerçekleşmişti. Bu etkinlik ile bisikletin İstanbul’un ulaşım ağına güvenli bir şekilde entegre edilmesine katkı sağlanması için çözüm önerileri sunulmuş ve bu çözüm önerileri çalıştay raporu haline getirilmişti.

Kent içi(n) Bisiklet Semineri’nde, İstanbul ve bisikletin yaygın kullanımı olan şehirlerimizde kentiçi bisiklet kullanımının halk sağlığı ve ekonomik etkileri, Avrupa örneklerinden bisiklet yolu tasarımı ve ulaşım türleri arası entegrasyonu ile gelecek planları anlatılacak.

Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe kalkınma ajansları uzmanları, yerel yönetimler ve kamu kuruluşlarından temsilciler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehir plancıları, mimarlar, ulaştırma mühendisleri, inşaat mühendisleri, makina mühendisleri, endüstri mühendisleri, çevre mühendisleri ve sürdürülebilir kentleşme, ulaşım ve bisikletli yaşam konuları ile ilgilenen bütün paydaşlar katılımcı olarak bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/kent-icin-bisiklet-semineri-_114556.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!