Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

19 Ofis Bölgesi İçerisinde En Çok Kazandıran Esentepe

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2014 ikinci çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiralama işlemleri bir önceki çeyrek verilerine göre artış gösterdi. Metrekare fiyatları baz alındığında 19 ofis bölgesi içerisinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip olurken; Kavacık, en düşük kira değerini korudu.

yapi.com.tr
19 Ofis Bölgesi İçerisinde En Çok Kazandıran Esentepe

REIDIN Ofis Kira Endeksi, 2014 ikinci çeyrek sonuçları açıklandı. Endekse göre, İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek verilerine göre üst segmentte yüzde 1,40, alt segmentte ise yüzde 3,76 oranında artış yaşandı.

19 ofis bölgesi içerisinde en yüksek kira gelirine sahip semt, yine Esentepe oldu. Esentepe, üst fiyat segmentinde metrekare fiyatlarına göre 43,45 dolar, alt fiyat segmentinde ise 29,13 dolar ile en yüksek kira değerine sahip bölge olma özelliğini devam ettirdi.  Alt fiyat segmenti’nde ise 7,65 dolar ile Kavacık, en düşük kira değerine sahip bölge oldu.

Orhan Vatandaş: Nitelikli ofisler sektöre kazandırılıyor

2014 yılı ikinci çeyrek döneminin stoktaki bölgesel büyümelerin devam ettiği bir dönem olarak geride kaldığını belirten REIDIN Kıdemli Analisti Orhan Vatandaş, “Ofis kiralarında bu dönem artış yaşanmış olmasının en büyük nedeni nitelikli ofis stoklarının pazara dahil olmasıyla birlikte istenen ve gerçekleşen kira değerlerinin nispeten yükselmesi olarak açıklanabilir” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/19-ofis-bolgesi-icerisinde-en-cok-kazandiran-esentepe_123897.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!