Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

2010'un 'Fuar Başkenti'nden Manzaralar

33. Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul, 5- 9 Mayıs 2010 tarihleri arasında, 60.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda, yaklaşık 850 katılımcı firma ile gerçekleşti. Yapı-Endüstri Merkezi’nin bu yıl 33’cüsünü gerçekleştirdiği, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük yapı buluşması olan Uluslararası Yapı Fuarı

yapi.com.tr / mimarizm.com
2010'un 'Fuar Başkenti'nden Manzaralar

33. Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul, 5- 9 Mayıs 2010 tarihleri arasında,  60 bin m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda, yaklaşık 850 katılımcı firma ile gerçekleşti. Yapı-Endüstri Merkezi’nin bu yıl 33’cüsünü gerçekleştirdiği, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük yapı buluşması olan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul, bu yıl pek çok yenilik ve sektöre ticari katkı sağlayacak etkinliğe sahne oldu. Her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan Türk yapı pazarına ulaşmanın en etkili yolu olan Fuar, 103 bin 848 yerli yabancı yapı profesyonelini bir araya getirdi.



Yapı Fuarı İstanbul İş Geliştirme Platformu çerçevesinde; Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) işbirliği ile fuara 26 ülkeden alım heyetleri ziyaret organizasyonu düzenlendi. ABİGEM Doğu Marmara işbirliği ile 'STOP4Business Yapı Sektörü Teknolojik ve Ticari İşbirliği İkili İş Görüşmeleri'nde, Türk yapı sektöründeki firmalar ile 14 ülkeden gelen 84 firma arasında toplam 440 adet görüşme gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 59 adet sanayi, ticaret ve meslek odaları başkan ve yetkilileri, iş adamları birlikleri başkanlarından oluşan alım heyetlerinin fuarı ziyaretleri sağlandı.



Türk Yapı sektörünün en büyük ödülü, Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” Yapı Fuarı İstanbul’un açılış töreninde sahiplerini buldu. Fuarın bir başka ödül töreni ise, Yapı Fuarlarının gelenekselleşen “Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri” oldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/2010un-fuar-baskentinden-manzaralar_79404.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!