Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul Alım Heyetleri Programı Başladı

T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB) tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2012 Alım Heyetleri programı başladı.

yapi.com.tr
35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul Alım Heyetleri Programı Başladı

p>35. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul ile eş zamanlı olarak yürütülen programın, ikili görüşmelerden oluşan ayağı, bu sabah (1 Mayıs 2012) WOW İstanbul Convention Center’da gerçekleştirildi.



2012 katılımcıları arasında Kuzey Afrika, BDT ve Balkan ülkelerinden inşaat yatırımcılarının yoğunlukta olduğu gözlenirken, daha uzak bir coğrafya olan Moğolistan'ın da 12 firma ile ciddi bir katılım sağladığı bildiriliyor. Toplam 87 heyetin katıldığı 2012 alım programını www.yapi.com.tr için değerlendiren OAİB Tanıtım, Fuar, Organizasyon ve Yayın Şubesi Müdürü Tansel Künbi, Yapı Fuarı -Turkeybuild gibi uluslararası alanda başarı sağlayan fuarlar ile birlikte yapılan alım heyetlerine katılanların son 3 yıldır ciddi bir artış gösterdiğine dikkat çekti:

"Bizim için önemli olan alım heyetinin birlikte yapılacağı fuar seçimi. Türkiye, özellikle de İstanbul fuarcılık sektöründe, bölgede çok önemli bir yer tutuyor. Türkiye’de sektörünü çok iyi temsil eden, sektörün tamamının bir araya geldiği çok güzel uluslararası fuarlar var. Bu fuarlar hem uluslararası katılımcı topluyor, hem de inanılmaz uluslararası ziyaretçi çekiyor. Yapı-Endüstri Merkezi’nin düzenlemekte olduğu Yapı - Turkeybuild İstanbul da bu anlamda öne çıkan fuarların başında geliyor.





Alım heyetlerinde bir dönem düşüş yaşandı ama son üç senedir, başarılı sektörel fuarlar ile eşzamanlı yaptığımız alım heyetlerinde, yurtdışından gelen katılımcı sayısında artış var. Ülke profili olarak baktığımız zaman Kuzey Afrika ülkelerinden kesin çok katılım oluyor. Çevre ülkelerden; Yunanistan’dan, Rusya’dan da ciddi katılım sağlanıyor."

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/35-yapi-fuari---turkeybuild-istanbul-alim-heyetleri-programi-basladi_91703.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!