Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara Sona Erdi

20 - 23 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Yapı Fuarı Ankara, yatırımcı kamu kuruluşlarını ve Başkentli yapı profesyonellerini bir araya getirerek yapı sektörünün nabzını tuttu.

yapi.com.tr
25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara Sona Erdi

Bölgesinin en büyük fuarı olma özelliğini 25 senedir koruyan ve yapı sektörünü ortak bir platformda bir araya getiren Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara sona erdi. Fuar bu yıl, yeni mekanı Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nın 12 bin metrekarelik sergi alanında, 200’den fazla katılımcı firma ve binlerce ürün çeşidini 27 bin 929 ziyaretçi ile buluşturdu.


Yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret ettiği 'yapının Anadolu zirvesi', her yıl olduğu gibi bu yıl da, Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, GYO’lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK’lardan oluşan yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirdi.

12 bin metrekare alanda, 200’den fazla katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi

Geçen yıl 27 bin 708 ziyaretçisi olan, Başkent Ankara'nın en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı sağladı.

1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı Ankara, başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor. Yapı sektöründeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin sunulduğu fuarda ziyaretçiler, tek bir çatı altında yer alan 2 binden fazla ürün segmentindeki ürün ve hizmetleri inceleyerek, katılımcı firmaların üst düzey yetkililerinden görüş ve önerilerini alarak, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi edinme fırsatı elde ediyor.

İzmir buluşması 11 - 14 Ekim'de

Yapı Fuarı, İstanbul ve Ankara'nın ardından 11 - 14 Ekim 2010 tarihleri arasında İzmir’de de sektörü buluşturacak. Ege Bölgeleri’nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan 18. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir'de, en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme gelecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/25-yapi-fuari---turkeybuild-ankara-sona-erdi_102198.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!