Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı

İnşaat malzemeleri sanayisinin Uluslararası oyuncuları, dış ticarette doğru stratejileri konuşmak için 5 Kasım günü Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor. 

yapi.com.tr
9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 2009 yılından bu yana gerçekleştirdiği, ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin 9’uncusunu, bu yıl ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ temasıyla İstanbul’da düzenliyor.

5 Kasım Salı günü Swissotel The Bosphorus İstanbul’da yapılacak zirve için geri sayım başladı. Sektörün en önemli buluşması haline gelen zirvede, yerli-yabancı çok uluslu şirketlerin başarılı ve deneyimli yöneticileri, akademisyenler ve sektörün nabzını tutan temsilciler dış ticaret performansımızı daha da artırabilmek için ticaretimizi sınırlayan engelleri ve çözüm önerilerini masaya yatırarak ihtiyaçlar, sorunlar ve çözümleri konuşacak.

Türkiye’nin önde gelen kadın sanayicilerinden biri olan İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, zirvede markaların rekabeti konusunda deneyimlerini paylaşacak. TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yurtdışında marka olma stratejilerini anlatacak.

TÜSİAD Dış Ticaret Çalışma Grubu Başkanı Asım Barlın, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Fevzi Toksoy, İstinye Üniversitesi Rektörü ve Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu (URAK) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Melih Bulu, Marka Koruma Grubu'nun Sözcüsü Aslıhan Aydınlık, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Ünal, Uluslararası Şeffaflık Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Sebilcioğlu, buildingSMART International Leadership group for IFD Üyesi ve coBuilder Kurucusu Lars Chr. Fredenlund, Hollanda Uygulamalı Bilimsel Araştırma Organizasyonu (TNO) BIM Dijitalleşme Kıdemli Danışmanı Rob Roef, İskandinav ülkelerinde BIM'i kullanan 10 milyon metrekarenin üzerinde proje inşa eden müşteriden sorumlu Dennis Nordli Hansen, Digital Insights CEO'su ve buildingSMART İsviçre Yönetim Kurulu Üyesi Mark Baldwin, Kingfisher Türkiye Mena Bölge Ofisi Direktörü Raci Serhat Kökenek, Lojistik Derneği (LODER) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, Turner Ülke Direktörü Mehmet Sami Kılıç, dış ticarete yönelik yeni fikir, öneri ve çözümleri paylaşacak.

"Sınırları aşmak"
Zirvede, ‘Rekabeti Bozanlar-Maverik Sendromu’ ve ‘Sınırsız Ticaret’ başlıklı paneller, ‘Markaların Rekabeti’ ve ‘Uyvar Önünde Bir Türk’ başlıklı sohbet oturumları ile ‘Rekabette Oyun Teorisi’, ‘Küyerelleşme’, ‘Herkes İçin Arttırılmış Gerçeklik’, ‘İnşaat Sektöründe Bilgi Daha İyi Nasıl Yönetilir?’ başlıklı özel sunumlar yapılacak.

"Zirvede buildingSMART buluşması"
Ayrıca zirvede eş zamanlı olarak ‘Rekabetin Sayısal Hali’ başlıklı buildingSMART Türkiye Buluşması gerçekleşecek. Her biri alanında uzman yabancı konuşmacılar, ‘openBIM; Hareket, Zihniyet ve Teknoloji’, ‘openBIM Eğitiminde Global Kriter: bSI Sertifikası’, ‘İnşaat Endüstrisinin Amazon Dönemi’ başlıklı özel sunumlarını katılımcılarla paylaşacak.

2009 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde şimdiye kadar konularında uzman toplam 202 konuşmacı, 3.923 katılımcı yer aldı. Bu yıl sektörün her kesiminden 500’ü aşkın katılımcının buluşacağı 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin sponsorları ise şöyle: Platin Sponsor: Filli Boya, Pazar Geliştirme Ortağı: Yapı Fuarı, Stratejik Ortaklar: Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, Gümüş Sponsorlar: Akçansa, Çanakkale Seramik, Schneider Electric, TİMDER, Özel Sponsor: Demirdöküm, Yenilikçi Ürün Sponsorları: Kalekim, Şişecam, Çözüm Ortağı: +GF+ Georg Fischer, Hakan Plastik, Yaratıcı Fikirler Sponsoru: Fibrobeton, Tasarım Ortağo: Lineadecor, Çekiliş Sponsoru: Prefabrik Yapı, Sosyal Medya Sponsoru: Nebula Medya, Bilgi Sponsoru: REIDIN, Tanıtım Sponsoru: yapi.com.tr

Konferansla ilgili daha fazla bilgiye www.insaatzirve.com adresinden ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/9-uluslararasi-insaatta-kalite-zirvesi-icin-geri-sayim-basladi_175875.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!