Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AKP’li Dişli’ye Suçlama: İş Takipçiliği yapıyor

CHP’li Kılıçdaroğlu, AKP’li Şaban Dişli’nin 1 milyon dolara iş takipçiliği yaptığını ileri sürdü.

Radikal Gazetesi



BR>
Şaban Dişli: Önce belgeyi göreyim, sonra konuşuruz

Şaban Dişli, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kendisi hakkında iş takibi yaptığı ve 1 milyon dolar rüşvet aldığı iddialarına, “İlk defa duyuyorumö diye yanıt verdi. AKP’li Dişli, ANKA’ya yaptığı açıklamada, “Söz konusu iddia edilen belgeyi görmedim. Hakkımda ne iddia edildiğini de bilmiyorum. Sözü edilen belgeyi gördükten sonra konuşuruz"  dedi.

Cumhurbaşkanı ve başbakanın tatilleri

CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanın bir işadamının yatı ve otelinde tatil yapmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise şu karşılığı verdi:

"Türkiye adına bir ayıp olarak değerlendiriyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan elbette tatil yapacaklardır. Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Başbakan’ın aynı işadamının biri otelinde, diğeri de yatında tatil yapması doğru değil. Sayın Cumhurbaşkanı elbette ki tatil yapacaktır. Sayın Cumhurbaşkanı uçağa bindiği gibi yata da binebilir. Ama nasıl uçağını Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti alıyorsa, Cumhurbaşkanına Türkiye Cumhuriyeti yat da alır. Eğer arzu ediyorlarsa bununla ilgili düzenlemeyi getirirler, süratli bir şekilde parlamentodan geçiririz. İşadamlarının yatlarında, katlarında, otellerinde tatil yapıyorlar, bir de bunlar halk adamı geçiniyorlar. Hangi halk adamı 7 yıldızlı otellerde tatil yapıyor? Hangi halk adamı, birilerinin yatlarında tatil yapıyor? Halk adamı söyleminin arkasına sığınıp yurttaşların birikimlerini bir başka şekilde kullananları toplumun affetmemesi lazım. Çünkü o yatlarda gezilen masraf bizim vergilerimizden düşüyor. Herhalde Sayın Cumhurbaşkanı’nın bunu çok iyi bilmesi lazım. Sayın Cumhurbaşkanı arzu ediyorsa ’Bu masrafları kim nasıl karşılıyor?’ diye yazar Şükrü Kızılot’a da sorabilir."

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/akpli-disliye-suclama-is-takipciligi-yapiyor_63078.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!