Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Alfemo Dubai'de

Alfemo, yurtdışındaki hızlı büyümesini Dubai’de hizmete açtığı mağaza ile sürdürüyor. Konsept mağazacılık anlayışını dünyanın birçok ülkesine taşıyan Alfemo, planlı ve istikrarlı büyüme stratejisi doğrultusunda bölgede 1 yıl içinde 5 mağaza açmayı hedefliyor.

yapi.com.tr
Alfemo Dubai'de

Alfemo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, şirket üst düzey yöneticileri, dünyanın pek çok ülkesinden gelen Alfemo bayileri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen Dubai Alfemo mağazası açılışına bölge halkı da büyük ilgi gösterdi. Dubai'nin mobilya ticareti açısından bölgede stratejik bir konumda yer aldığına dikkat çeken Ramazan Davulcuoğlu, "Sadece Birleşik Arap Emirlikleri değil, Afrika, Hindistan, Yemen ve Umman’ı da kapsayan geniş bir integralden bölgeye mobilya satın almaya gelen yoğun bir ziyaretçi trafiği var. Dubai’deki ilk mağazamızı açarak, bölge halkını Avrupa standartlarında üretimini gerçekleştirdiğimiz, özgün tasarıma sahip, kaliteli ve modern ürünlerimizle tanıştırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Hedefimiz bölgede 1 yıl içinde 5 mağaza daha açmak” diye konuştu.

Alfemo bayileri Dubai’de buluştu

Alfemo’nun ikinci yarı yıl bayi toplantısı da global ve ulusal bayilerinin katılımıyla Dubai'de gerçekleştirildi. Markanın 2014 yılı hedeflerinin ve büyüme politikasının görüşüldüğü toplantıda ayrıca farklı bölgelerden ve kültürlerden gelen bayiler bölgelerine özgü pazarlama stratejilerini paylaştılar.

2014’te Alfemo reklamları Dubai’de her yerde

2014 yılında Dubai’de yapılacak reklam çalışmalarına ilişkin bir anlaşma da imzalayan Alfemo, bu anlaşma ile markanın tanıtımını yıl boyunca Dubai’nin en büyük AVM’si Dubai Mall ve Emirates Mall outdoor reklam alanlarında gerçekleştirecek. Bunlara paralel olarak markanın reklamları bölgenin en önemli gazete, dergi ve radyolarında yer alacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alfemo-dubaide_113848.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!