Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Alfemo Mısır’da 3. Mağazasını Açtı

Alfemo, Mısır’da Mohandeseen ve El Nozha’dan sonra, 3. ve en büyük konsept mağazasını başkent Kahire’de dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran ve Kahire’nin en gözde alışveriş merkezi olan 'City Stars Mall'da hizmete açtı.

yapi.com.tr
Alfemo Mısır’da 3. Mağazasını Açtı

Açılış törenine, Alfemo Mobilya Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Kahire Ticaret Müşaviri Hasan Ali Erdem, Alfemo’nun Mısır’daki iş ortağı Mohamed Elakshar, Mahmoud Mohamad Elsayed Hassan ve çok sayıda davetli katıldı. Mısır’a 2005 yılından bu yana ihracat gerçekleştiren ve günden güne iş hacmini arttırarak, konsept mağazaları ile Mısır’da planlı büyümesini sürdüren Alfemo’nun Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, konuyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

“Mısır halkının yoğun ilgisi bizi çok memnun etti. Mısır’daki iş ortaklarımızla ilerleyeceğimiz daha birçok proje olacak, yatırımı hiçbir zaman durdurmayacağız. Alfemo olarak Dubai ve Londra’da gerçekleştirdiğimiz büyük mağaza açılışlarından sonra Mısır’da da büyük bir yatırıma imza atarak, Türk mobilyasının dünya çapında yaygınlaşmasına önemli katkılar sağlıyoruz”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alfemo-misirda-3-magazasini-acti_118426.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!