Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ankara Kalkınma Ajansı Proje Bekliyor

Ankara Kalkınma Ajansı, 2012 Yılı Teklif Çağrısı için proje sahiplerini bekliyor.

yapi.com.tr / AA
Ankara Kalkınma Ajansı Proje Bekliyor

Ankara Kalkınma Ajansı'ndan yapılan açıklamaya göre, 4 başlıktan oluşan yeni teklif çağrısının toplam bütçesi 27 milyon lira. Programın tanıtımına yönelik olarak Ankara merkez dışında, 16 ilçede tanıtma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Öte yandan, programa yönelik proje hazırlama eğitimleri devam ediyor. 15 Ocak'a kadar devam edecek eğitimlerden 450 kişinin faydalanması bekleniyor.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, yaptığı değerlendirmede, bilişim, sağlık teknolojileri, yenilenebilir enerji ve iş ve inşaat makineleri sektörlerinde çevreye duyarlı yenilikçi uygulamaları destekleyeceklerini belirtti.

Ankara'nın bu alanda 6 teknoparkı, 20'ye yakın yükseköğretim kurumu, 240 bin öğrenci ve 18 bin öğretim üyesiyle, güçlü sanayisi ve ar-ge merkezleriyle büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkati çeken Balcı, program konularında proje fikri olan herkesi, başvuru yapmak üzere Ankara Kalkınma Ajansı'na davet etti.

2012 Yılı Teklif Çağrısı başlığı altında kamuoyuna açıklanan destek programı, Çevreye Duyarlı Yenilikçi Uygulamalar Mali Destek Programı, Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı, Turizm Mali Destek Programı ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı olmak üzere 4 başlıktan oluşuyor.

Çevreye Duyarlı Yenilikçi Uygulamalar Mali Destek Programı ile Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı'na 22 Şubat 2013, Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı ile Turizm Mali Destek Programı'na 15 Şubat 2013 saat 17:00'a kadar başvurulabilecek.

2012 Yılı Teklif Çağrısı'na ilişkin detaylı bilgiye Ankara Kalkınma Ajansı'nın ''www.ankaraka.org.tr'' web sayfasından ulaşılabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankara-kalkinma-ajansi-proje-bekliyor_103663.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!