Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Arkema'dan Yeni Satın Alma

Arkema, dekoratif zemin teknolojilerinde uzmanlaşmış İtalyan şirketi Ideal Work’ü satın alıyor.

yapi.com.tr
Arkema'dan Yeni Satın Alma

Bostik, yüksek katma değerli dekoratif zemin teknolojilerinde uzmanlaşmış bir İtalyan şirketi olan Ideal Work'ün planlanan satın alınmasıyla, zemin kaplama ürünleri yelpazesini güçlendiriyor. Arkema’nın yapıştırıcılarda hedeflenen büyüme stratejisiyle uyumlu olan bu proje, Bostik’in inşaat sektöründeki mevcut ürün gamını en son teknolojilerle tamamlayacak.

Yıllık cirosu 10 milyon euro civarında olan Ideal Work, 1997 yılında kuruldu. 25 kişiyi istihdam eden şirket, yıllar içinde hızla büyüdü. Özellikle mikro çimento teknolojisi sayesinde, üst düzey dekoratif zemin sektöründe uzmanlık ve benzersiz bir yaklaşım geliştirdi. Zemin hazırlığı ve zemin yapıştırıcıları alanındaki mevcut serileri tamamlayan Ideal Work'ün çözümleri, Bostik'in ürün yelpazesini genişletmesine ve kendini döşeme, yenileme ve dekorasyonda katma değeri yüksek bir niş pazarda konumlandırmasına olanak tanıyacak. Ideal Work de Bostik’in ticari ağından yararlanarak küresel çapta gelişimini ve uzmanlığını hızlandırabilecek.

Bu ilave satın almada, Ideal Work’ün solventsiz veya düşük uçucu organik bileşik emisyonlu ürünler ve geri dönüştürülmüş malzemeler kullanan mikro çimento teknolojisi, Grub’un ve Bostik’in Kurumsal Sosyal Sorumluluk hedefiyle de tutarlı. Bostik’in inşaat pazarındaki ve özellikle de döşeme çözümleri sektöründeki büyüme stratejisiyle mükemmel bir şekilde uyumlu olan bu anlaşmanın 2020'nin dördüncü çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/arkemadan-yeni-satin-alma_182315.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!