Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Artemis, UNICERA 2018'de

Artemis, 27 Şubat 2018 – 3 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenen sektörün önde gelen fuarı UNICERA 2018’e katılıyor. AR-GE ve ÜR-GE süreçlerini Türk profesyonellerle yürüten Artemis, fuardaki 540 metrekarelik stant alanında ürünlerini sergileyecek.

yapi.com.tr
Artemis, UNICERA 2018'de

Artemis, sektörün önde gelen firmalarını buluşturan seramik, banyo ve mutfak fuarı UNICERA’ya katılıyor. Artemis, bu yıl 27 Şubat 2018 – 3 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan UNICERA 2018’de, 540 metrekarelik yüzölçümüyle fuarın en büyük stant alanı içinde ziyaretçilerini ağırlayacak. Firma, fuar kapsamında lansmanını yapacağı tezgah üstü ve tezgahlı solid surface lavabolarını da, müşterilerinin ve sektör temsilcilerinin beğenisine sunacak.

Türk mühendis ve tasarımcılarla gelen fark
Tasarım, AR-GE ve ÜR-GE süreçlerini tamamen Türk mühendis ve tasarımcılarla yürüten Artemis, son teknoloji malzemeleri ürünlerinde kullanıyor. İnovasyonu ön planda tutan iş yapma ilkesi, firmanın özellikle duşakabin sistemlerinde ve ilk kez UNICERA 2018’de sektörün beğenisine sunacağı tezgah üstü ve tezgahlı solid surface lavabolarında kendini gösteriyor.

540 metrekarelik stantta geniş ürün yelpazesini sergileyecek
Artemis, UNICERA 2018 fuar alanında 540 metrekarelik standında; duşakabin, solid surface lavabo, duş teknesi, küvet, SPA, hidromasajlı küvet ve duş sistemleri ve ürün gruplarında yer alan ürünlerini sergileyecek. Tezgah üstü ve tezgahlı seçenekleriyle Solid Surface lavabo ürünlerini ilk kez fuarda sektörle buluşturacak Artemis için, Solid Surface ürünler yeniliği ve gelişimi temsil ediyor, yüksek hijyen özelliği taşıyor. Kolay şekillendirilebilme, aldığı ortam ışığını yansıtarak aydınlatmaya destek olma ve kimyasal malzeme kullanmadan, kolayca temizlenebilme özellikleriyle, Artemis’in Solid Surface ürünleri, fuarda fark yaratacak. Küvette ise banyo ortamlarında estetiği ön plana çıkaran free standing tasarımlar fuarın misafirlerini bekleyecek. Free standing tasarımlar, bir panel içinde duvara monte uygulamadan uzaklaşarak, banyoda daha özgür bir tasarımın da örneklerini oluşturuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/artemis-unicera-2018de_163280.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!