Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ASC Türk'ten KOMATEK Sürprizi

29 Mayıs-2 Haziran 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek 13. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı'na (KOMATEK 2013) katılmaya hazırlanan ASC Türk, her segmentten ürünlerini görücüye çıkartacak ve bir de sürprizi olacak.

yapi.com.tr
ASC Türk'ten KOMATEK Sürprizi

KOMATEK 2013 hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan ASC Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat, iş makinaları pazarının 2012 yılı gibi hareketli başladığını ve bu hareketin artan bir ivme ile devam edeceği beklentisini dile getirdi. 2013 yılında birçok projenin gündemde olduğunu belirten Polat, bu projelerle ilgili alımların ve fizibilite çalışmalarının başladığını da açıkladı. Sektörün çok hareketli olduğuna vurgu yapan Polat, özellikle Çin’deki mermer fuarından sonra özelde mermerde, genelde de madencilikte ciddi bir hareketlenme olduğuna, bunun da makina sektörüne olumlu bir hareketlilik getirdiğine dikkat çekti.

TolgaTolga PolatASC Türk’ün Komatek Fuarı'nda geniş ürün yelpazesindeki ürün segmentlerinin tamamını sergileyeceğini belirten Polat, “Hemen hemen bütün ürün segmentlerimizi temsil eden en az bir-iki makinayı fuar alanında sergilemeye çalışacağız; ama ekskavatörlerimiz ile daha ön planda olmayı planlıyoruz. Hatta fuar ziyaretçilerini büyük bir sürpriz de beklemekte” dedi. Yükleyicide Volvo markasını tercih eden büyük müteahhitlerin son iki yıldır ekskavatörlerinde de Volvo’yu tercih ettiğine değinen Polat, Volvo ekskavatörlerin özellikle yakıt tasarrufundan kaynaklı tercih edilen bir marka olduğuna dikkat çekti.

Gerek kamunun, gerekse büyük müteahhitlerin Ankara’da olmasının fuarı daha da önemli kıldığını belirten Polat, “Ankara iş makinesi sektörünün başkenti. Özellikle son zamanlarda büyük müteahhitlere yaptığımız büyük paket satışlar, Ankara’yı bizim için daha da önemli kıldı” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/asc-turkten-komatek-surprizi_108966.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!