Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Asya Pasifik'te İstihdam Beklentileri Kriz Öncesine Dönüyor

Manpower tarafından bu ay içinde yayınlanan ve 2010 yılının ilk çeyreğinde istihdam trendlerini öngören global Manpower İstihdam Görünümü Araştırması sonuçlarına göre, Asya Pasifik bölgesinde iş arayanların çoğu yeni yılı, yeni iş fırsatlarıyla karşılayacak. İstihdam planlarının en yoğun olduğu ülke ise Hindistan.

yapi.com.tr
Asya Pasifik'te İstihdam Beklentileri Kriz Öncesine Dönüyor

BR>
Manpower İstihdam Görünümü Araştırması

Manpower İstihdam Görünümü Araştırması, bir sonraki çeyrekte işverenlerin çalışan sayılarını arttırma veya azaltma eğilimlerini ölçmek üzere yılda dört kez gerçekleştiriliyor. Araştırma, 45 yıldan daha uzun bir süredir yapılmakta ve dünyada istihdam faaliyeti açısından en güvenilen araştırmalardan biri olarak kabul ediliyor. Manpower İstihdam Görünümü Araştırması, dünya çapında, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren yaklaşık 71 bin işverenle gerçekleştirilen görüşmeler temelinde yürütülüyor ve saygın bir ekonomik gösterge olarak kabul ediliyor. 

Manpower İstihdam Görünümü Araştırması, şu anda 35 ülke ve bölge için mevcut: Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Kolombiya, Kosta Rika, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, Yunanistan, Guatemala, Hong Kong, Macaristan, Hindistan, İrlanda, İtalya, Japonya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Peru, Polonya, Romanya, Singapur, İspanya, Güney Afrika, İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Krallık ve Birleşik Devletler.

Program, Birleşik Devletler ve Kanada’da 1962 yılında başladı ve 1966’da Birleşik Krallık eklendi. Meksika ve İrlanda, araştırmaya 2002 yılında katıldılar ve 2003 yılında programa 13 ülke daha eklendi. Yeni Zelanda ise programa 2004 yılında eklendi; Çin, Hindistan, İsviçre ve Tayvan 2005 da yılında. Arjantin, Peru, Kosta Rika ve Güney Afrika’nın katılım tarihi 2006. Kolombiya, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Guatemala, Polonya ve Romanya 2008; Macaristan ve Brezilya 2009 yılında katıldılar.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/asya-pasifikte-istihdam-beklentileri-kriz-oncesine-donuyor_75223.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!