Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aydos Ormanı'na Komşu Proje 2017'de Teslim Edilecek

41. yılını kutlayan Sinpaş GYO’nun Anadolu yakasında Sancaktepe’de geliştirdiği Aydos Country projesinde 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip 900 ev yer alıyor.

yapı.com.tr
Aydos Ormanı'na Komşu Proje 2017'de Teslim Edilecek

Aydos Ormanı’nda görülen taş rengi, manolya rengi, kiremit rengi ve koyu yeşil yaprak rengi gibi tonlar mimaride kullanılırken Aydos’un bol oksijenli havasının daha fazla yararlanmak için bütün daire tiplerinde evlerde geniş balkonlara yer verildi. Projede evler, doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan country tarzı özel iç dekorasyonla teslim ediliyor. 1+1’den 4+1’e farklı yaşam seçenekleri bulunan projede daireler 68 m2’den 208 m2’ye kadar değişiklik gösteriyor.



Projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki Aydos Ormanı’nda yer alan doğal spor imkanlarının yanı sıra Aydos Country’nin içinde yüzme havuzu, fitness & wellness club, tenis kortu ve yürüyüş yolları bulunuyor.



Ataşehire 10 dakika uzaklıktaki Aydos Country’den 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistem ulaşım sağlanırken, yapımı devam eden 3. köprüye de Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı olacak. Projenin teslim tarihi ise Mayıs 2017 ya da Ağustos 2017 olarak hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aydos-ormanina-komsu-proje-2017de-teslim-edilecek_138092.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!