Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Çeşme'ye Yeni Rezidans Projesi Geliyor

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Çeşme’nin gözde koyu Paşalimanı’nda hayata geçirilen Sea Homes projesi, Mimar Rıfat Baltaoğlu’nun imzasını taşıyor.

yapı.com.tr
Çeşme'ye Yeni Rezidans Projesi Geliyor

Türkiye’nin gözde tatil merkezi Çeşme’de start alan Sea Homes, Paşalimanı Koyu’nda yükseliyor. Almanya’da konut projelerine imza atana Homes tarafından hayata geçirilen proje, Mimar Rıfat Baltaoğlu’nun imzasını taşıyor.    

Haziran 2016’da tamamlanacak proje; stüdyodan penthouse’lara kadar uzanan 17 farklı tipte toplam 31 daireden oluşuyor. Manzarası, 30 metrekare ile 245 metrekare arasında değişen büyüklükteki jakuzili terasları ve plajıyla Sea Homes, yıl boyunca kullanabilecek bir hale getiriliyor.

Rezidans daireleri, özel tasarım Gaggenau, Gervasoni, Miele gibi seçkin mutfak eşyaları ve mobilyaları ile yerden tavana kadar döşenmiş şekilde “anahtar teslim” olarak hazırlanıyor.  

Spa merkezi bulunan Sea Homes’ta resepsiyon, house keeping, concierge ve benzeri servisler deneyimli bir ekip tarafından sağlanıyor. Projede açık havuz ve restoranla iç içe olan güneşlenme terası bulunuyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/cesmeye-yeni-rezidans-projesi-geliyor_132732.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!