Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bakanlığın Yok Dediği Tesis Ortaya Çıktı

Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ulubey Gülenyurt Mahallesi'nde dere yatağında bulunan taş ocağının ilçe belediyesi tarafından kaçak olarak kullanıldığını söyledi

yapi.com.tr
Bakanlığın Yok Dediği Tesis Ortaya Çıktı

Ordu-Sivas karayolu ile dere arasında kalan alanda kurulan taş ocağının AKP’li Ulubey Belediyesi tarafından işletildiğini ve kaçak olduğunu dile getiren CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, kaçak taş ocağında kaçak elektrik kullanıldığını ileri sürdü. Adıgüzel, taş ocağında yapılan çalışmaları da görüntüleyerek “Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ulubey Belediyesi hırsızlık ve yolsuzlukta ortak iş tutuyor.” dedi.

Sözcü’de yer alan habere göre; konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklimlendirme Bakanlığı’na soru önergesi verdiğini belirten Adıgüzel, şöyle konuştu:

“20 gün önce gelen cevapta, burada konkasör parçaları olduğu, kurulu olmadığı ve elektrik bağlantısı olmadığı söylendi. Hâlbuki gidip baktığımızda burada çalışan kamyonlar, elektriği bağlanmış bir konkasör ve işletme gördük. Yani burada sadece kaçak bir işletme yok, aynı zamanda bir de kaçak elektrik kullanımı var.

Peki, kimdir bu işi yapan diye baktığımızda gözlerimize inanamadık. Bu işi AKP'li Ulubey Belediyesi yapıyor. Ulubey Belediyesinin kamyonları ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin kamyonları buradan taş taşıyor. Valilik ile Çevre, Şehircilik ve İklimlendirme İl Müdürlüğü’nün uyarısına rağmen pişkinlikle bu işe devam ediliyor. Kaçak işletme, bir de üstüne kaçak elektrik kullanıyor, ne vali tanıyor ne müdür tanıyor ne bakan tanıyor.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/bakanligin-yok-dedigi-tesis-ortaya-cikti_189379.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!