Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı Metrosunda Sona Doğru

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Çağırıcı, "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz" dedi.

yapi.com.tr
Bakırköy-Bağcılar Kirazlı Metrosunda Sona Doğru

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bağcılar Belediye'nden yapılan açıklaya göre; Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki Halk Meclisi Toplantısı'nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Belediye başkanı Çağırıcı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Çağırıcı, "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz. Bu ilgi ve alaka bizleri de çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Hükümet konağı ve belediye hizmet binasının kaba inşaatının bittiğini, bu sene sonunda hizmete geçeceğini aktaran Çağırıcı; "Bağcılarımız için en güzel hizmetlerimizi yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yılın sonuna ya da önümüzdeki yılın başına bitirmeyi hedeflediğimiz metro çalışmamız olacak. Kazım Karabekir mahallemiz inşallah kısa süre içinde Bakırköy- Bağcılar Kirazlı metro hattı ile Molla Gürani metro istasyonuna yakın bir zamanda kavuşacak. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile inebileceğiz ve bu hat bütün metrolarla bağlantılı olacak. Toplamda 7 metroya kavuşmuş olacağız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise "Halkımız aracısız, kimseyi araya sokmadan mahallesiyle ilgili sıkıntı, sorun ve isteklerini burada yöneticileriyle paylaştı. Söz alan arkadaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Kamu ve sivil toplum kuruluşları olarak her zaman sizin yanınızdayız." açıklamasında bulundu.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bakirkoy-bagcilar-kirazli-metrosunda-sona-dogru_164677.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!