Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı Güzergahında Yer Alan 5 İldeki Kalkınmanın Teşviki İçin Teklif Daveti

Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı Şirketi (BTC), Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı güzergahında bulunan kentlerin sosyal ve ekonomik kalkınmalarını teşvik

Dünya



b>Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı Şirketi (BTC), Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı güzergahında bulunan kentlerin sosyal ve ekonomik kalkınmalarını teşvik etmek amacıyla "Toplumsal Yatırım Programı (TYP) için İkinci Teklif Daveti"ni gazetelere verdiği ilanla yayınladı.

TYP'nin nihai amacının BTC Boru Hattı güzergahında bulunan toplulukların sosyal ve ekonomik olarak kalkınmalarını teşvik etmek olduğu ifade edilen ilanda, beş il üzerinde (Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Adana ve Osmaniye) odaklanacak İkinci Teklif Daveti için iki aşamalı başvuru süreci uygulanacağı kaydedildi. İlk aşamada başvuru sahiplerinden 5 Ocak 2004'e kadar bir 'konsept önerisi'nde bulunmalarının isteneceği, ikinci aşamada ise ön değerlendirmeyi geçen başvuru sahiplerine, detaylı teklif hazırlamaları için 6 haftalık bir süre tanınacağı belirtildi.

Bu davet kapsamında, Türkiye'deki sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, yerel yönetimler gibi kar amacı taşımayan kuruluşların teklif verebileceği vurgulandı. Özel sektör kuruluşları arasından yapılacak başvurularda ise, kar etme amacından feragat edilmesi ve maliyetlerin diğerleriyle rekabet edecek düzeyde olması halinde değerlendirmeye alınacağı kaydedildi.

Davete başvuru için başlangıç tarihi olarak 15 Aralık belirlenirken, son teklif verme tarihinin 5 Ocak 2004 olduğu deklare edildi. Davet ile ilgili ayrıntılı bilgilerin 15 Aralık tarihinden itibaren projenin web sitesi olan "www.caspiandevelopmentandexport.com" ve "www.btcinvestment.com" internet sitelerinde yer alacağı açıklandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/baku-tiflis-ceyhan-boru-hatti-guzergahinda-yer-alan-5-ildeki-kalkinmanin-tesviki-icin-teklif-daveti_7990.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!