Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Başkent Bölgesi Oskar Elektrik ve Cemdağ ile Aydınlanacak

Başkent Dağıtım Bölgesi kapsamındaki 7 kenti, bu yıl da Oskar Elektrik Osman Karagöz ve Cemdağ Aydınlatma aydınlatacak. Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’taki kentsel aydınlatmalarda, Cemdağ’ın uzun ömürlü ve tasarruf sağlayan Sharp ve Capacity serisi yol armatürleri kullanılacak.

yapi.com.tr
Başkent Bölgesi Oskar Elektrik ve Cemdağ ile Aydınlanacak

Başkent Dağıtım Bölgesi’nin 2008 yılından bu yana bakım, onarım, dağıtım ve işletmesini üstlenen EnerjiSA, 2011 ve 2012 yıllarında da bölge kentlerin aydınlatmasında, 1988 yılında kurulup kısa sürede dünya markası olan Oskar Elektrik ve Türkiye’nin 44 yıldır aydınlatmada öncü markası Cemdağ Aydınlatma ile çalışmıştı. Oskar ve Cemdağ, 2013'te de Başkent Dağıtım Bölgesi'nin kentsel aydınlatma sorumluluğunu üstlenerek, 7 kentte yaklaşık 7 milyon kişiyi aydınlatacak.

2013’ün ilk çeyreğinde başlayan proje kapsamında, bölge şehirlerde cadde ve sokakların aydınlatmasında kullanılan armatürlerden ömrünü doldurmuş olanlar, enerji tasarruflu, uzun ömürlü ve estetik armatürlerle değiştirilirken; aynı zamanda tüm aydınlatma armatürlerinin de bakımı yapılacak. Dark SkyAssociation’ın Türkiye’den ilk üyesi olan ve uluslararası aydınlatma komitesi CIE ve Zhaga üyeliklerine sahip olan Cemdağ Aydınlatma, sahip olduğu çevre bilinci ile geliştirdiği Sharp ve Capacity serisi ile Başkent Dağıtım Bölgesi’nin elektrik tüketimine tasarruf sağlanmasında katkıda bulunacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/baskent-bolgesi-oskar-elektrik-ve-cemdag-ile-aydinlanacak_107055.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!