Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bennu Gerede'den 'Enerji' Veren Fotoğraflar

Fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, bu kez enerji tasarrufu için 'yalıtım'ın değerine dikkat çekiyor. Gerede, sözcülüğünü üstlendiği Yalıtımın Mavi Yüzü projesi kapsamında çektiği fotoğraflarla, herkesi ısı yalıtımı konusunda düşünmeye çağırıyor.

yapi.com.tr
Bennu Gerede'den 'Enerji' Veren Fotoğraflar

Fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, bu kez enerji tasarrufu için 'yalıtım'ın değerine dikkat çekiyor. Gerede, sözcülüğünü üstlendiği Yalıtımın Mavi Yüzü projesi kapsamında çektiği fotoğraflarla, herkesi ısı yalıtımı konusunda düşünmeye çağırıyor. Yapı sektörüne Mardav, Kalekim ve Dow Chemical tarafından kazandırılan Blue Safe Mavi Kale’yi hazırladığı farklı senaryolarda farklı yerlerde ve şekillerde kullanarak yalıtımın başka yüzlerini gözler önüne seren Gerede, doğaya ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuzu fotoğraflarla anlatıyor.



Gerede, projenin fotoğraf konseptlerini, Blue’Safe Mavi Kale ürünleri üzerine kurguladı.  Fotoğraflarda, bu ürünler kimi zaman bir inşaat işçisinin yorgunluk attığı bir yatak, kimi zaman bir gencin kaykayı, kimi zaman ise yoga yapan genç bir kadının üzerinde spor yaptığı bir mat oldu. Sergiye katılan fotoğraflardan iki tanesinde sanatçının çocukları da yer alıyor.

Proje, küresel iklim değişikliğine, enerji tasarrufuna, sürdürülebilir bir hayat için ısı yalıtımına dikkat çekerken, evlerimizde yapılan doğru ısı yalıtım uygulamalarının enerji tüketimini ve karbon salınımını azaltan, geri dönüşü en yüksek yöntem olduğunun altını çiziyor. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/bennu-gerededen-enerji-veren-fotograflar_90159.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!