Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Berker 2014'te %40 Büyüme Hedefliyor

Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemlerinin önemli aktörlerinden Alman menşeili Berker, Hager Grubu'yla birleşmesinin ardından düzenlediği bayii toplantısı ile tüm Türkiye'ye yayılan satış noktaları, bölge sorumluları ve paydaşlarıyla bir araya geldi.

yapi.com.tr
Berker 2014'te %40 Büyüme Hedefliyor

Binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker, Türkiye pazarında 2013'e genel bir bakış yaparak yeni sistemlere adapte olabilmek için genel bir bayii toplantısı düzenledi. Tüm bölgelerden satış sorumluları ve yöneticilerin katılım gösterdiği toplantıda, pazarlama stratejilerinden yeni anahtarlara, enerji kontrol ünitelerinde yeniliklerden PR projelerine kadar tüm detaylar konuşuldu. Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman ve Yurtdışı Satış ve Pazarlama Müdürü Roger Claessen ev sahipliğinde gerçekleşen bayii toplantısında; 2008 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ve yıllık yüzde 40 büyüme hızına ulaşan Berker'in Türkiye hedefleri ve büyüme stratejileri paylaşıldı. Başarılı projelerin sunumlarının paylaşıldığı toplantıda, akıllı bina otomasyonu satışında dünya üçüncüsü, genel ürün satışında ortalamasında ise birinci olan Türkiye ofisinin büyüme grafiğinin daha da yükseltilmesi hedeflendi.

MedeniMedeni KahramanBerker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, Hager Grubu ile birleşme sonrasında Berker'in tasarımdaki başarısı, Hager'in endüstriyel alandaki uzmanlığı ile daha büyük bir performansla 2014 yılında yüzde 40 büyüme öngördüklerini söyledi. Kahraman, 2013'te tüm dünyada 1,8 milyar euro ciroya ulaşan Berker'in başarısının ardından Türkiye'de yatırımlarını güçlendireceğini ve önümüzdeki dönemde fabrika yatırımları ile Türkiye'de daha da güçlü konumda olacağını kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/berker-2014te-40-buyume-hedefliyor_119245.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!