Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

‘Berker byHager’ Türkiye’de Hedef Büyütüyor

Akıllı bina otomasyon ve anahtar priz sistemleri markası Alman menşeili 'Berker byHager' Türkiye’de hedeflerinin %25 üzerinde büyüme gerçekleştirerek grubun tüm dünyada en hızlı büyüyen ülkesi oldu.

yapi.com.tr
‘Berker byHager’ Türkiye’de Hedef Büyütüyor

Binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker, başarıyla ilerlediği Türkiye pazarında 2013 yılında pazar liderliğini yakalayarak yıllık %42 büyüme hızına ulaştı. 2008 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ve beş yıl gibi kısa bir sürede pazar liderliğini yakalayan Berker, sektör devi HagerGroup ile pazardaki etkinliğini artırıyor. Türkiye’de beklentilerin üzerinde performans sergileyen ve yılı 28 milyon TL ciroyla kapatan Berker Türkiye, özellikle KNX olarak adlandırılan akıllı bina otomasyon sistemleri satışı ile dünyada ilk üçe girerken genel ürün satışı ortalamasında büyüme hızı olarak dünya birincisi...

1919 yılından bu yana akıllı bina otomasyonu ve anahtar priz sektöründe fark yaratan Berker, Avrupa ve Asya’nın tamamına yayılan networkleri arasında hızla gelişim gösteren Türkiye ofisi ile 2013’te 28 milyon TL ciro ve %42 büyüme hızına ulaştı. Premium segmentte  otomasyon çözümleri ve konfor sunan marka, Türkiye’de hızla gelişmekte olan  inşaat sektörüne paralel olarak beş yıl gibi kısa bir sürede pazar lideri oldu.

“Biz çözüm satıyoruz”

Türkiye’de KNX standardında tasarlanan premium segmente hitap eden residence projelerinde tercih edilen Berker, gelecek beş yıl içerisinde dünya sıralamasında üçüncü ülke olma hedefinde. Konu ile ilgili açıklama yapan Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, “Elektrik üzerine her şeyi, akıllı bina otomasyon sistemiyle bir cihaz üzerinde toplayarak ve ara yüz oluşturarak tüm yaşam alanlarını konforlu hale getiriyoruz. Binayı kontrol altına alabilmenin yanı sıra, şıklığı ve fonksiyonelliği de harmanlayarak yaşam konforu alanında entegre hizmetler sunuyoruz. 2008 yılında giriş yaptığımız Türkiye pazarında gerek premium residence projelerinin gerekse AVM ve otel yatırımlarının hızla çoğalması, inşaat sektörünün büyümesi ve yaşanan rekabet sebebiyle beklentilerin de üzerinde büyüme gösteriyoruz. Avrupa'nın birçok ülkesinde yer alan Ar-Ge merkezlerimizde üretilen ve sayısı 1500'ü bulan patentli ürünlerimizle bina otomasyonundan güvenlik sistemlerine, anahtar prizlere kadar en üst yazılımlarla premium çözümler sunuyoruz. Özel ve niş projelerde en büyük başarımız, onların hizmet kalitelerini arttırmamız oluyor. Son on yılda en hızlı büyüyen şirketler arasında yer alan Hager Grubu’na katılmamız ve Elcom, Efen, Tehalit gibi markaları da bünyemize katmamız sonrasında gelişimimiz daha da ivme kazandı.Bu birleşme sonrası Berker'in dizayndaki başarısı, Hager'in endüstriyel alandaki uzmanlığı ile daha büyük bir performansla 2014 yılında %40 büyüme öngörüyoruz” şeklinde konuştu.

Berker, Hager Grubu ile gücüne güç katıyor...

Almanya, Fransa ve İsviçre ağırlıklı olmak üzere toplam 22 fabrikada üretilen 97.000 farklı ürünü tüm dünyada bulunan 237 şirket vasıtasıyla kullanıcılarına sunan Berker, gelecek dönemde Hager'in endüstriyel altyapısı ile kendi dizayn konseptini birleştirerek daha da iddialı olma hedefinde. Teknoloji altyapısı ile dünya devi konumunda olan HagerGroup ile birleşmesinin ardından ürün gamını genişleten Berker, bu birleşme ile birlikte Türkiye'de de farklı dinamiklerle daha emin adımlarla ilerleyecek. 2013'te tüm dünyada 1.8 milyar Euro ciroya ulaşan Berker byHager, başarısının ardından Türkiye'de yatırımlarını güçlendirecek. Ayrıca önümüzdeki dönemde fabrika yatırımları ile Türkiye'de daha da güçlü konumda olacak.

Çevre ve güvenlik bilincinde Avrupa standartları…

Binalarda enerji verimliliği ve konfor iyileştirmesini sunan Berker, yeşil konsepte uygun çözümleriyle global standartlara uygunluk gösteriyor. Doğa ile barışık şirketler arasında gösterilen Berker, yaklaşık 100 yıllık bir birikimle Avrupa standartlarına uygun üretim gerçekleştirerek bu konuda birçok ödüle layık görülüyor. Teknoloji ve şıklığın harmanlandığı fark yaratan yeni tasarımlar, sektörün nabzını tutan Light&Building fuarında tanıtılacak.

Teknolojide KNX devrimi yaratan marka…

Yıllık cirosunun %7’sini Ar-Ge’ye yatırarak yeni ürün gamını sürekli genişleten Berker, 1500 adet patentli ürünü ile birlikte teknolojide KNX olarak adlandırılan ev otomasyonu standardını başlatan ilk üç firma arasında yer alıyor. Alman disiplini ve kalitesi ile her türlü güvenlik testinden geçirilen KNX sistemleri, aynı zamanda % 20 ile 35 arasında enerji tasarrufu sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/berker-byhager-turkiyede-hedef-buyutuyor_117137.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!