Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Beşiktaş Belediyesi ve DYO’dan Sağlık Emekçilerine Saygı Duvarı

"Sağlık Emekçilerine Saygı Duvarı" projesinde Beşiktaş Belediyesi ile işbirliği yapan DYO, kent kültürüne katkı sağlamaya devam ediyor.

yapi.com.tr
Beşiktaş Belediyesi ve DYO’dan Sağlık Emekçilerine Saygı Duvarı

Beşiktaş Belediyesi, toplumun sağlık çalışanlarına yönelttiği şükran duygularını ifade etmek amacıyla "Sağlık Emekçilerine Saygı Duvarı" projesini DYO ile hayata geçirdi. Beşiktaş Belediyesi’nin daha önce düzenlediği "Merdivenler Renkleniyor" projesine de işbirliği yapan DYO, şimdi "Sağlık Emekçilerine Saygı Duvarı" projesinde.  

 

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını sürecinde büyük bir özveri ile çalışan sağlık emekçilerine teşekkür amacıyla hayata geçirilen projede, Ortaköy Mahallesi Portakal Yokuşu Caddesi’nde bir duvar seçildi. Çalışmayı, sanatçı "No More Lies" resmetti, ünlü fotoğrafçı Chris McGrath fotoğrafladı.

Gerçek kimliğini ve yüzünü saklayan sanatçı "No More Lies" tarafından resmedilen duvar, toplumsal bir duyarlılığı dile getiriyor. Boyutları 6 metre yükseklik ve 46 metre uzunluğa ulaşan çalışmada DYO boyaları kullanıldı. Resmedilen duvar fotoğraf sanatçısı Chris McGrath tarafından fotoğraflandı ve lisanslı fotoğraf arşivi platformu GettyImages’de paylaşıldı.

Kent kültürüne ve sanat alanına yatırım yapmaya devam eden DYO, çağdaş sanattan mimariye, müzikten felsefeye "renk" kavramını farklı disiplinler eşliğinde ele almaya devam ediyor.

Getty Images arşivi için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/haberler/besiktas-belediyesi-ve-dyodan-saglik-emekcilerine-saygi-duvari_181168.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!